Carlo Costly, fostul jucător de la FC Vaslui și-a trimis echipa în semifinalale CONCACAF League după ce a marcat în minutul 95

0
3808

Carlo Costly a jucat 13 partide în tricoul echipei FC Valsui în 2010 reușind să marcheze 4 goluri. Între timp, fotbalistul născut în Honduras s-a întors în țara natală unde joacă pentru Club Deportivo Olimpia din 2015.

Carlo Costly - FC Vaslui,
Carlo Costly – FC Vaslui, 2010 / Sursa foto: scoutingromania.com

Pe 1 august a debutat prima ediție de CONCACAF League, un fel de Europa League destinată tărilor din America Centrală și Caraibe. La startul competiției au luat parte 16 echipe din 8 țări: 2 din Costa Rica (Alajuelense și Santos de Guapiles), 3 din Honduras (Honduras Progreso, Platense și Olimpia), 3 din Panama (Arabe Unido, Plaza Amador și Chorrillo), două din El Salvador (Alianza și Aguila), două din Nicaragua (Real Esteli și Walter Ferretti), una din Belize (Belmopan Bandits), două din Trinidad Tobago (San Juan Jabloteh și Central) și una din Jamaica (Portmore United).

În semifinalele competiției vor juca Santos de Guapiles vs. Arabbe Unide și Plaza Amador vs. Olimpia. Echipa din Honduras, Olimpia s-a calificat în semifinale după ce a trecut în sferturi cu scorul general de 3-2 (înfrângere cu 1-0 și victorie cu 3-1) de echipa Alianza. Fostul jucător al Vasuluiul, Carlo Costly, acum în vârstă de 35 de ani, a marcat în minutul 95 pentru Olimpia iar echipa sa s-a calificat în runda următoare.

Câștigătoarea va juca în Liga Campionilor din CONCACAF în ediția 2018.

În afară de FC Vaslui și Olimpia, Carlo Costly a mai jucat la: Platense, Belchatow, Birmingham City, Atlas, Houston Dynamo, Veria, Guizhou Zhicheng, Real Espana și Gaziantepspor. În naționala Hondurasului, Costly a bifat 74 de prezențe în perioada 2007 – 2016 reușind să înscris 32 de goluri.

Articolul precedentTopul celor mai valoroși fotbaliști români care sunt liberi de contract
Articolul următorTrailer filmul “BALACI”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here