Care este echipa din Premier League cu cel mai urât echipament în sezonul 2013-2014 ?

2
4617

Cu gulere precum nuntașii, în dungi trase aiurea sau cu pătrate în fel și fel de culori, echipamentele din sezonul viitor al unor echipe din Premier League au atras critici masive din parte fanilor, fie suporteri proprii sau neutrii. În acest sens, englezii, mari amatori de topuri, nu putea să piardă prilejul de a face un top cu cele mai neinspirate echipamente anunțate pentru sezonul viitor.

Iată cele 8 echipe care intră în competiția celor mai urâte tricouri, în opinia fanilor:

ASTON VILLA

Echipamentul de deplasare, căci despre el este vorba în critici, pare a reprezenta patru ferestre de zgârie nori. Două cu jaluzele și două fără. Nota 6!

aston-villa jersey

CHELSEA

La prima vedere nu pare nimic în neregulă cu echipamentul. E un pic simplist și dungat, însă, în afară de cine îl îmbracă în fotografie nu e nimic aiurea. Nota 8!

chelsea-away jersey

CRYSTAL PALACE

Cu siguranță că cei care fac gură în privința acestui echipament sunt fanii Spurs. Palace are un echipament leit cu cel al elvețienilor de la FC Basel! Nota 8!

crystal-palace jersey

EVERTON

Dungile alea la mâneci sunt destul de aiurea, întrucât pare că orice loser poate fi confundat cu un căpitan. În rest, totul este inocent și natural în echipament. Nota 8!

everton jersey

LIVERPOOL 

Rămânem pe Merseyside, însă nu natural precum la precedenta echipă, ci din cale afară de penibil. Și este un cuvânt mult prea gingaș pentru a descrie echipamentul celor de la Liverpool. Probabil că acest club a pierdut un pariu, altfel nu se explică din ce motive a fost îmbrăcat în asemenea hal. Într-adevăr, este echipamentul de rezervă, însă e umilitor pentru istoria clubului. Nici pijamalele cele mai nereușite nu arată atât de ridicol. Nota 2!

liverpool-away jersey

SOUTHAMPTON

Ăștia au încercat să imite echipamentul naționalei Spaniei, însă nu le-a prea ieșit. În primul rând pentru că nu se potrivesc culorile și în al doilea rând pentru că Spania nu mai e un reper. Nota 5!

southampton jersey

STOKE CITY

Că tot vorbeam mai sus de pijamale, iată că a venit să lăudăm o pereche. ”Pijamalele sezonului” aparțin celor de la Stoke. Priviți-l pe Huth ce gătit de nani este! Nota 4!

stoke-city jersey

TOTTENHAM

La ei este deocamdată doar un presupus echipament, nimic oficial. Analizându-l, trebuie să spunem că este vicecampion la urâțenie. Două paralele puse totala aiurea se potrivesc cu stilul tricoului exact ca nuca în perete. Nota 3!

tottenham-rumoured- jersey

Articolul precedentJuan Sebastian Veron revine pe teren
Articolul următorÎn sfârșit, Cavendish!

2 COMENTARII

  1. Asta cred ca este unul dintre cele mai retardate articole pe care le-am citit. La faza cu “imitatul” echipamentului Spaniei de catre Southampton este total aiurea. In fiecare sezon toate firmele sportive (Adidas, Nike, Pumas, etc ) creeaza 5/6 modele de baza dupa care le schimba culorile si stemele pt. echiple de club care sunt sub contract cu ei. De la un site ca asta ma asteptam sa stiti chestia asta. Luati exemplul noului echipament al stelutzei care este facut exact pe acelasi model baza al celor de la Barcelona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here