Wednesday, November 30, 2022

Când Dinamo elimina marele Inter – Cupa UEFA, turul II, 4 noiembrie 1981

Share This Post

Pe 4 noiembrie 1981, Dinamo juca manșa retur a dublei cu Inter Milano din Cupa UEFA, runda a 2-a la București pe Stadionul Dinamo în fața a aproximativ 20.000 de spectatori. În Italia s-a terminat egal, 1-1.

Valentin Stănescu începea partida cu: Dumitru Moraru, Nelu Stănescu, Ion Marin, Cornel Dinu, Adrian Bumbescu, Marin Dragnea, Alexandru Custov, Cornel Țălnar, Costel Orac, Dudu Georgescu și Ionel Augustin. Au mai jucat Teofil Stredie în locul lui Dragnea din minutul 65 și Gheorghe Mulțescu schimbat în minutul 91 cu Alexandru Custov.

De partea cealaltă, Eugenio Bersellini începea cu următoarea formulă: Ivano Bordon, Giuseppe Bergomi, Klaus Bachlechner, Gabriele Oriali, Giampiero Marini, Giancarlo Centi, Evaristo Beccalossi, Salvatore Bagni, Herbert Prohaska și Alessandro Altoeblli. A mai jucat și Aldo Serena din minutul 107 în locul lui Baresi.

Dudu Georgescu deschidea scorul în minutul 30. Altobelii egala în debutul reprizei secunde stabilind și scorul final din timpul regulamentar. În prelungiri, italienii au marcat prmii prin Prohalska în minutul 97. Egalitatea a fost restabilită de Ionel Augustin în minutul 101. La acest scor, italienii erau cei care se calificau. Dinamo mai avea neovoie de un gol, gol care a venit în minutul 107 prin Costel Orac.

VIDEO

spot_img

Related Posts

Programul complet și regulament Liga 1 2015-2016

Astăzi, la sediul LPF, s-a stabilit programul complet pentru...

Meciuri memorabile: România 6-1 Danemarca, 11 mai 1975

Primele reprezentative ale României și Danemarcei s-au întâlnit de...

Curiosul salut dintre Klopp și Guardiola

Jurgen Klopp și Pep Guardiola au produs una dintre...

După China și India, Lucian Goian va juca în Australia

Lucian Goian este începând de pe 21 martie 2017,...

Lista fotbaliștilor români care joacă în străinătate. 50 de țări, aproximativ 500 de jucători

Aproape 500 de fotbaliști români joacă în acest moment în...
- Advertisement -spot_img