Campionatul Mondial de Tenis cu Piciorul – FUTNET 2018

0
2657

Multitudinea competițiilor europene și mondiale organizate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca face orașul cu adevărat capitală a sportului, afirmaţie susţinută datorită găzduirii numeroaselor evenimente sportive importante de anul acesta.

Cel mai nou proiect  îl reprezintă Campionatul Mondial de Tenis cu Piciorul – FUTNET, organizat la Cluj–Napoca în acest weekend, 16 – 18 noiembrie 2018.

Pe românește, futnet este tenis cu piciorul, dar cu o altă organizare şi structură. Asociaţia vizează dezvoltarea acestui sport la nivel naţional şi mondial, folosirea lui ca alternativă la petrecerea timpului liber pentru toate grupele de vârstă, conştientizarea faptului că tenisul cu piciorul este o metodă auxiliară de antrenament a fotbaliştilor și nu numai, creşterea practicanţilor, crearea unei Academii de Futnet, atragerea sportivilor spre această nouă disciplină şi nu în ultimul rând, creşterea vizibilităţii acestui sport.

Pe plan naţional se poate vorbi de un campionat intern, cu nouă echipe distribuite în două zone, Zona Transilvania (6 echipe) şi Zona Bucovina (3 echipe).

Pentru mai multe detalii și informații despre FUTNET România: http://www.futnet.ro/

Articolul precedent19 echipe din 16 țări din Europa sunt neînvinse în campionatele interne
Articolul următorUrnele pentru preliminariile EURO 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here