Campionate Europene: Rezultate, rezumate video si clasamente ( 3-4 octombrie 2009 )

0
227

Câteva lucruri de văzut în timp ce Cristi Borcea caută un nou antrenor pentru Dinamo, în timp ce tipul ălălalt se pregătește să facă același lucru pentru Steaua și în timp ce Craiova se pregătește iar să se proclame favorită la titlu.

Primera Division și-a descoperit un nou Cristiano Ronaldo în persoanea lui Jesus Navas. El a fost adevăratul galactic ( în lipsa portughezului de o sută de milioane ) în Sevilla – Real Madrid 2-1, meci de zile mari, care mai avea puțin și îi făcea pe comentatori de la Digi Sport să iasă prin ecranul televizorului. Hai mă nene, nici chiar așa! Cel mai frumos meci din istoria Digi Sport-ului? Care istorie? Să revenim la meciul de care vorbeam. Sunt două curente de opinii: unul care se bucură că echipa de sute de milioane a lui Florentino Perez și-a luat-o bărbătește pe coajă în spiritul vorbei ăleia că banii nu aduc fericire și altul că Real Madrid este dependent de Cristiano Ronaldo. Nasol, după numai câteva meciuri jucate și ținând cont de lotul pe care îl are. Așa că, din lider, Real Madrid a căzut pe locul 3, pe primul loc fiind Barcelona cu maxim de puncte, iar pe doi această Sevilla care începe să ridice pasiuni.

Anglia. Prea mult Drogba pentru un Liverpool care nu prea face cine știe ce mămăligă începutul ăsta de sezon. A fost Fiorentina la mijlocul săptămânii, a repetat Chelsea duminică. Același scor. Liverpool are nevoie de niște fundași laterali care să își facă treabă, pentru că dacă, în general, echipa a jucat bine și a știut să controleze cât de cât meciul, nu i-au putu controla pe Anelka și Drogba care s-au jucat fie profitând de baloanele venind din benzi, fie făcând ei însuși panaramă în acele zone. Însă nu ăsta a fost meciul etapei, ci un Arsenal – Blackburn 6-2 . Un eurogol al lui Cesc Fabregas și o confirmare a faptului că Wenger și banda lui continuă în același stil. Fotbal frumos cu orice risc. Iar atunci când le iese, este jale. A mai fost un Manchester United-Sunderland 2-2 și un alt eurogol de excepție marcat de Osman în Everton – Stoke City 1-1.

Italia: În cele din urmă a câștigat Interul lui Morinho. Chiar dacă astrele și chiar și GSP-ul care s-a aliniat pe aceeași undă, dădeau ca făcut încă un egal. Treaba este că dacă în Italia nu te bușești de paradoxuri, nu se cheamă Serie A. Interul nu numai că a câștigat, însă a avut parte de o etapă perfectă. A pecit-o Sampdoria acasă cu Parma și pentru că nu era suficient, a pecit-o și Juventus la Palermo. Și uite așa, Interul ajunge iar lider ( chiar dacă la egalitate de puncte cu Sampdoria ) cu un gol pierdut pe drum de presă și cu un Mourinho scoțând iar limba fericit. Off durere. Era am uitat de AC Milan. Lasă că vorbim etapa viitoare de ei, că poate acum îl deochem pe Ronaldinho.

Rezumate Video: Spania – Primera Division, Etapa 6 VIDEO
Rezumate Video: Italia – Serie A, Etapa 7 VIDEO
Rezumate Video: Anglia – Premier League, Etapa 8 VIDEO
Rezumate Video: Germania – Bundesliga, Etapa 8 VIDEO
Rezumate Video: Franta – Ligue 1, Etapa 8 VIDEO

updatăm…

Articolul precedentDiscret, în Ghencea cântă cucuveaua
Articolul următorEste ăsta cel mai faimos fault din istoria fotbalului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here