Calificarea României U21 la Euro nu salvează fotbalul românesc

0
2288

Ne bucurăm că ne-am calificat după 20 de ani la europeanul de tineret dar mi se pare că această calificare pozează perfect într-un paravan după care se ascund multe probleme ale fotbalului nostru. Naționala de seniori nu sperie pe nimeni, ne chinuim cu Lituania, abia scoatem un punct cu Muntenegru și ne bucurăm de un egal Serbia.

Echipele românești s-au făcut de râs în cupele europene, la propriu. A ajuns o echipă din Luxemburg să elimine campioana României… O echipă de amatori! Nu avem nici măcar o echipă în grupele Europa League. De Liga Campionilor nici nu se pune problema. Suntem zero pe plan internațional. Trăim din amintiri. Ascundem totul în spatele calificării naționalei U21 la Europeanul de anul viitor.

Când o să realizăm că viitorul înseamnă copii și juniori, tineret, poate atunci o să avem o șansă să mai scoatem capul din anonimat. Hagi știa de la bun început acest lucru atunci când a început proiectul de la Ovidiu. Calificarea asta a naționalei U21 nu se datorează FRF-ului, lui Daniel Isăilă, lui Mirel Rădoi, lui Mihai Stoichiță, lui Răzvan Burleanu sau mai știu eu cine. Nu! Meritul este al lui Hagi.

romania-insider.com
Foto: romania-insider.com
Articolul precedentGalerie foto: F.C. Universitatea Cluj 6-1 Dacia Unirea Brăila
Articolul următorEi sunt cel mai bine plătiți 10 fotbaliști de pe planetă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here