Performanță senzațională reușită de naționala de handbal a României! Elevele pregătite de Tomas Ryde s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial de Handbal după ce a învins țara gazdă, Danemarca după prelungiri cu scorul de 31 la 30. Victoria este cu atât mai importantă cu cât jucătoarele noastre au fost nevoie să joace și împotriva publicului, unul destul de ostil care au încurajat jucătoarele daneze pe tot parcusul meciului.

overtime

Cristina Neagu, probabil cea mai bună jucătoare din lume, a fost desemnată MVP-ul partidei după ce a marcat jumătate din golurile echipei noastre: 15!

NEAGU
Ultima secundă ne-ar fi putut aduce calificarea însă Cristina Neagu nu a reușit să marcheze de la 7 metri și astfel s-a ajuns în prelungiri. În minutele adiționale, a fost pentru prima dată când danezele au condus pentru prima dată în acest meci. S-a încheiat cu scorul de 31-30 pentru echipa noastră și fetele for juca cu Norvegia în semifinale.

denmark 30-31 romaniaRomânia a terminat pe locul 4 într-o grupă cu Rusia, Franța, Norvegia, Puerto Rico și Kazakhstan. În sferturi, am trecut de campioana en-titre, Brazilia cu scorul de 25 la 22. Partida cu Norvegia va avea loc pe 18 decembrie!

Articolul precedent#PronoLiga1! Mini-evadare a eternului lider!
Articolul următor#PronoLiga1, etapa a 23-a! Ultimul asalt din 2015 asupra liderului!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here