Calendarul 2013 cu cei mai sexy manageri !

1
1644

Acum, la final de an 2012, britanicii s-au gândit să facă o surpriză (ne)plăcută fanilor fotbalului  și au scos pe piață Calendarul pe anul 2013 cu cei mai sexy manageri care activează și care și-ar dori să (mai) activeze în fotbalul din Albion. Înainte de a vi-l prezenta, trebuie să vă spun cu o durere nemărginită în suflet că cel mai tare jurnalist, antrenor, analist, tinichigiu, șofer, decan, profesor, tractorist și, bineînțeles, MANAGER, din fotbalul românesc, Mihai Stoica, NU face parte din calendarul britanicilor. Da, Steaua joacă un fotbal peste cel din Premier League, însă, geografic, ea nu este acolo, iar Meme trebuie să mai aștepte o contopire a continentului.

Lăsând la o parte viitorul tectonic al Europei, haideți să dăm drumul calendarului sexy-manager 2013.

IANUARIE

Începem anul cu veșnicul ”femeie” de serviciu Arsene Wenger. După cum vedeți mai jos, Arsene are toate dulapurile goale. Curate, însă goale. De ce? Simplu! Arsenal e pe toboganul rateurilor de trofee, iar anul 2013 se anunță unul la fel de secetos.

FEBRUARIE

Probabil că ”dracu’, bă, dracu’ l-a pus” pe Harry Redknapp să ia taurul de coarne și să coboare la subsolul clasamentului din Premier League, acolo unde QPR se scaldă ”glorios”.

MARTIE

Dezbrăcat de orice inspirație, managerul celor de la City, Roberto Mancini, se prezintă în fața fanelor extaziate doar cu celebrul să fular acoperindu-i tot ”talentul”..de manager, normal.

APRILIE

S-au bătut ce orbii timp de câțiva ani în La Liga și Uefa Champions League. Acum, Jose Mourinho și Pep Guardiola sunt din ce în ce mai apropiați. Cel care îi leagă este ”EL”, fotbalul britanic. Still to come…

MAI

Toată viața lui s-a scăldat în ape calde și, mai ales, bănoase, ale fotbalului european. După Real și cârma Naționalei Angliei, Fabio Capello se alimentează acum cu gaz rusesc.

IUNIE

Cu burta sa mai rotunjică decât o minge de fotbal, Sven Goran-Eriksson are acum timpul și resursele necesare pentru a se scălda în apele albastre și pure ale marilor mări și oceane ale lumii.

IULIE

Mulți se întreabă, de ce naiba s-a făcut antrenor, când el, Andre Villas-Boas, și vă rog să priviți fotografia, are toate atuurile unui actor de succes din filmele Western.

AUGUST

Pe numele său adevărat Mitch Buchannon (prietenii știu de ce), Martin Jol este alt antrenor care pare că și-a ales greșit meseria.

SEPTEMBRIE

După ce s-a lăsat de fotbal, fostul manager al celor de la Liverpool, Rafa Benitez,  a început să danseze cu diferite ”tipe”. A amețit Interul de l-a băgat în anonimat iar acum a luat-o în brațe pe Chelsea! Dumnezeu cu mila!

OCTOMBRIE

Ian Holloway, umplutura în forme pure!

NOIEMBRIE

Aici ar trebui să băgăm o bulină roșie, întrucât nea Sir îl cam ia pe la spate pe Kenny! Doamnelor și domnilor: Alex Ferguson și Kenny Dalglish

DECEMBRIE

Încheiem într-un mod cât se poate de pașnic, cu ”lumânarea” lui Roy Hodgson, zis și Hodoroncson, care arde nestingherită sub bradul împodobit cu multe, multe gloabe, pardon, globuri!

Sursa: Metro Uk

Articolul precedentJudd Trump : “Snooker-ul a devenit un sport plictisitor ”
Articolul următorDavid Beckham se îndreaptă spre Monaco

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here