Buriram United (Thailanda) a reuşit pentru a doua oară în trei sezoane cvadrupla domestică (campionatul, Cupa, Cupa Ligii şi Supercupa), dar de această dată şi-a îmbunătăţit performanţa din 2013, câştigând toate trofeele fără să piardă vreun meci.

Campionat

Buriram United a terminat sezonul acumulând 84 de puncte, cu 13 mai mult decât Muang Thong United şi la 25 de ocupanta locului 3, Suphanburi, cu următoarea linie de clasament : 25 de victorii, 9 egaluri, 98 de goluri marcate (cel mai bun atac) şi 24 de goluri primite (cea mai solidă apărare). 54 dintre goluri au fost înscrise de brazilienii Diogo (33) şi Gilberto Macena (21).

campionatCupa Thailandei

Buriram a primit doar două goluri în cele şase meciuri jucate în Cupa Thailandei, cele mai mari emoţii avându-le chiar în primul meci disputat, cel din turul doi, când a trecut de Bangkok United abia după prelungiri.

cupaCupa Ligii Thailandei

Şase victorii şi două egaluri în traseul spre câştigarea Cupei Ligii, hopul cel mai dificil apărând în turul trei, un succes după loviturile de departajare contra celor de la Bangkok Glass. Calificarea în finală a venit în urma unui gol marcat în minutul 81.

cupaligiiSupercupa Thailandei

Drumul spre cvadruplă a început cu Supercupa.

supercupaLiga Campionilor Asiei

Singurele înfrângeri din acest sezon pentru Buriram United, două la număr, au venit în Liga Campionilor Asiei. Thailandezii au fost învinşi pe teren propriu de Gamba Osaka şi în deplasarea din China de la Seongnam, ambele dăţi cu 2-1.

ligacampionilor

Pe lângă cele patru trofee interne, Buriram United a câştigat şi Toyota Megong Club Championship, o competiţie organizată de Toyota între campioanele din Cambodgia, Laos, Myanmar, Thailanda şi Vietnam, dar care nu este încadrată de Confederaţia Asiatică de Fotbal ca una oficială.

Buriram United în 2015:

56 de partide – 42 de victorii, 12 egaluri şi 2 înfrângeri; au înscris în 52 din cele 56 de meciuri

Buriram United în 2013:

56 de partide – 37 de victorii, 15 egaluri şi 4 înfrângeri; au înscris în 48 din cele 56 de meciuri

foto: soccerway.com

Articolul precedentFaceți cunoștiință cu echipa lui Moș Crăciun, FC Santa Claus (FC Moș Crăciun)!
Articolul următorCele mai tari 100 de goluri din 2015!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here