Bundesliga: Haos la Hoffenheim, managerul si antrenorul concediati

0
902

Degringolada de la Hoffenheim continua, clubul fara sperante de ramanere in Bundesliga dupa cinci ani de la promovare a urmat marti dimineata practic ultimele consecinte relateaza cotidianul de bulevard „Bild“ procedand la concedierea managerului Andreas Müller, aflat doar de cateva luni in aceasta functie, ca si a antrenorului Marco Kurz, si el doar din retur, al treilea tehnician „consumat“ intr-un sezon de gruparea din Kreichgau dupa Markus Babbel si Frank Kramer.

Dupa informatiile magazinului de sport „Kicker“, Markus Gisdol (43 de ani) urmeaza sa fie noul conducator tehnic. Acesta a antrenat in perioada 2009-2011 echipa a doua de la Hoffenheim si pana in decembrie 2012 a fost asistentul lui Huub Stevens la Schalke.

Intr-un scurt comunicat de presa, clubul din Hoffenheim a anuntat ca: „ Markus Gisdol preia echipa cu termen imediat fiind investit de conducerea clubului cu reconstructia formatiei dincolo de acest sezon.“

Managerul Andreas Müller a fost interpelat de postul de televiziune Spor*1 declarand printre altele ca: „Informatia privind concedierea este exacta. Azi dimineata am avut o convorbire cu presedintele Peter Hofmann si cu imputernicitii conducerii Frank Briel si Alexander Waldi. Mai mult nu doresc sa spun sunt tocmai la impachetat…”

Hoffenheim

In foto: Cei doi concediati: Andreas Müller si Marco Kurz.

 

G.L. Neamtu

Articolul precedentLiga Campionilor: From Paris with football
Articolul următorLiga Campionilor: Duelul colosilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here