Bundesliga, etapa a 13-a! Ce nu a reușit Steaua, a reușit Freiburg

1
1368
foto: bundesliga.com

Bayern pare să se distanțeze stabilind după această a 13-a etapă, două noi recorduri: 34 de puncte și 38 de goluri marcate! Un pluton numeros, cuprinzând Borussia Dortmund, Schalke 04, Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen se află pe urmele multiplei campioane, care până la derby-ul de la 1 decembrie din cadrul etapei a 15-a în compania deținătoarei titlului Borussia Dortmund nu are deocamdată motive de neliniște.

Ce nu a reușit Steaua:
SC Freiburg 3–0 VFB Stuttgart 3-0

Gazdele din Breisgau, cu mulți jucători tineri, unii proveniți din pepiniera proprie s-au remarcat printr-o mare risipă de energie asigurându-și o destul de clară superioritate teritorială. Rosenthal a deschis scorul la jumătatea primei reprize plasând balonul de la 18 metri la firul ierbii în dreapta portarului Ulreich. În partea a doua a jocului în apărarea oaspeților am consemnat multe erori, de care au profitat Krmas în minutul 67, șut din apropiere la o minge „bâlbâită“ de portar și apoi șapte minute mai târziu Kruse care a dejucat întreaga defensivă adversă înscriind după un excelent contraatac inițiat de Schmid.

Criza gazdelor devine alarmantă:
1899 Hoffenheim 1–2 Bayer Leverkusen (0-2)

Nimic nou sub soare la Hoffenheim, numeroasele probleme acumulate parand sa se razbune. Aici au fost probleme de management, de antrenori si de jucatori, fiind adunate multe „nume“ dar care nici pana azi nu formeaza o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Apararea a gresit ca si in alte dati catastrofal, Lars Bender si Carvajal in minutele 15 si respectiv 38 punand pe picior gresit prin pase simple in adancime defensiva adversa si marcand fara mari probleme. De la gazde doar Firmino s-a zbatut, acesta a avut si o bara dar in restul timpului portarul Leno a avut o seara linistita. In minututl 59 Johnson a redus din handicap, dar impresia generala a ramas neschimbata.

Puține speranțe pentru „lanterna roșie“:
FC Augsburg 1–1 Borussia Mönchengladbach (1-0)

Oaspeții indispuși, obosiți (?), neinspirați și-au pierdut cheful probabil după numai cinci minute, balonul trimis de Mölder cu capul luând o traiectorie curioasă și depășindu-l pe portarul ter Stegen, cu câțiva pași înaintea liniei de poartă. Gazdele au controlat jocul în cea mai mare parte dar au ratat să-și asigure din timp succesul. Ceea ce s-a răzbunat în final când în minutul 86 Herrmann, unul dintre jucătorii mai activi ai Borussiei lobând balonul peste portar din marginea careului de 6 metri și salvând astfel un punct, în ansamblu prea puțin meritat.

Golgeteri:

Nouă goluri:
Robert Lewandowski (Dortmund)
Mario Mandzukic (Bayern)
Alexander Meier (Frankfurt)

Opt goluri:
Stefan Kiessling (Leverkusen)
Adam Szalai (Mainz)

Șapte goluri:
Thomas Müller (Bayern)

Etapa „engleză“, a 14-a, programează următoarele întâlniri:
marți, 27 noiembrie, ora 21:
Dortmund – Düsseldorf
Hannover – Fürth
Hamburg – Schalke
Frankfurt – Mainz

miercuri, 28 noiembrie, ora 21:
Mönchengladbach – Wolfsburg,
Stuttgart – Augsburg
Bremen – Leverkusen
Freiburg – Bayern

miercuri, 28 noiembrie, ora 21,45:
Nürnberg – Hoffenheim

Colaborator Germania: G.L. Neamțu

Articolul precedentA pierdut Real Madrid titlul după înfrângerea cu Betis?
Articolul următorEric l-a imitat pe Bruce Lee într-un scurt metraj!
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

1 COMENTARIU

  1. La question posée était :.« C’est quoi ce papillon tout bizarre, sur la couverture de « Un dimanche au bord de lâo&rutae ™raqu€; » ?.J’y ai répondu le prems’ et on me dit : c’est ça, mais… c’est pas ça….J’en tremble de ire et j’ai mon ego qu’est tombé dans mes chaussettes (le pôvre !).SNIFF !.RE-SNIFF !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here