Brazilia, Spania și Italia își respectă statutul de favorite după prima etapă la Cupa Confederațiilor!

0
1131

Spain v Uruguay: Group B - FIFA Confederations Cup Brazil 2013Prima etapă din Ediția 2013 a Cupei Confederațiilor FIFA a fost una destul de spectaculoasă, însă, în același timp, una în care favoritele și-au câștigat destul de lejer partidele.

Grupa A

Brazilia – Japonia 3-0

Până am numărat la 100, axa Real Madrid – Barcelona sau Marcelo – Neymar au și pus în pole-position naționala Selecao, într-un meci jucat pe Estádio Nacional de Brasília. Minutele următoare au reprezentat o încercat zadarnică a asiaticilor de egalare, însă cei care aveau sa marcheze au fost tot brazilienii, prin Paulinho și Jo.

Italia – Mexic 2-1

Față de meciul cu Cehia din preliminariile Campionatului Mondial, Italia s-a metamorfozat complet și a fost net superioară mexicanilor. Compatrioții lui Chicharito au arătat încă o dată că traversează o formă foarte slabă în ultima perioadă și nu au făcut față unor jucători imenși, precum Andrea Pirlo sau „nebunul” Mario Balotelli.

Grupa B

Spania – Uruguay 2-1

Indiferent de competiție sau adversar, tikitaka nu moare, iar Spania își demonstrează cu ușurință supremația. Acesta a fost și cazul meciului cu Uruguay, acolo unde posesia de 71%, și cele două goluri vremelnice, au rezolvat partida.

Nigeria – Tahiti 6-1

Când vezi astfel de meciuri te gândești că și naționala României ar avea loc la un astfel de turneu, însă să aibă adversari doar precum Tahiti. În acest meci s-a pus doar problema scorului și a trecerii mijlocului terenului de către tahitieni. Iar trecerea a avut loc și, mai mult, a fost însoțită de un gol, echivalentul unei mici victorii pentru cei 20 de Tehau & compania.

Articolul precedentHalep și Begu, în optimi Hertogenbosch. Hănescu, eliminat!
Articolul următorAustralia – Irak 1-0! ”Cangurii” obțin a treia calificare consecutivă la un Campionat Mondial!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here