Brazilia intră în top 10 în clasamentul FIFA! România urcă pe 33!

0
1188

Parcursul excelent al Braziliei de la Cupa Confederațiilor, acolo unde s-a impus fără nicio problemă, s-a concretizat printr-o urcare spectaculoasă în clasamentul FIFA/Coca-Cola. De pe poziția a 22-a în urmă cu o lună, trupa lui Luis Felipe Scolari ocupă acum un mult mai conform cu realitatea loc nouă.

O altă urcare spectaculoasă în acest clasament a avut-o naționala Columbiei. Trupa lui Falcao a urcat patru poziții și este în acest moment a trei echipă a lumii, după Spania și Germania, care se mențin neclintite pe primele două poziții.

După un parcurs excelent în preliminariile Mondialului din Brazilia, Belgia este o altă echipă care intră în top 10, chiar pe locul 10. Intrarea Braziliei și Belgiei în top 10 a făcut ca naționala Angliei să coboare până pe poziția a 15-a.

FiFA Coca Cola ranking

În ceea ce privește naționala României, aceasta se zbate încă în anonimatul locurile 30-35. Deocamdată, trupa condamnatului Pițurcă se află pe locul 33, în urcare o poziție față de luna trecută. Imediat deasupra noastră găsim Ungaria, națională de care trebuie să trecem în preliminarii.

FiFA Coca Cola ranking ROMANIA

Spre deosebire de Brazilia, naționala celor din Tahiti, care a încasat nu mai puțin de 24 de goluri în trei partide la Cupa Confederațiilor, a căzut 16 poziții în clasament, ocupând acum doar locul 154!

Tahiti FIFA Ranking

Articolul precedentAmy Campbell, reporter FOX Sports, placată violent în timpul unui interviu!
Articolul următorGreipel se impune la Montpellier, Impey ia tricoul galben
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here