Boca Juniors incaseaza cea mai dura infrangere din ultimii zece ani

0
1079

boca

Echipa argentiniană a suferit aseară una din cele mai drastice înfrângeri din istoria clubului, 1-6, în deplasarea de la San Martin de San Juan, echipă care se afla pe locul 19 înaintea etapei și nu obținuse nici o victorie în 2013.

Deși antrenorul Carlos Bianchi a trimis în teren o echipă cu aproape toți titularii, la fel ca înainte de fiecare meci din Copa Libertadores până acum, elevii săi n-au putut face nimic să evite o înfrângere usturătoare în deplasare la una din cele mai slabe echipe din Primera Division Argentina. Doar două minute au trecut până la prima greșeală defensivă și după o respingere greșită a lui Burdisso, Humberto Osorio încria primul din cele trei goluri ale sale în acest meci. A venit apoi rândul portarului Ustari să gafeze, după o ieșire greșită a acestuia, Jorge Luna dubla avantajul gazdelor pe tabelă. Aproape de finalul reprizei, Acosta scoate un penalty și Silva reducea din diferență dar speranțele Bocăi n-au durat decât două minute, Lucas Landa înscria cu o lovitură de cap bine plasată, urmând ca la ultima fază a primei reprize, Osorio să marcheze al doilea gol al său și să stabilească scorul pauzei: San Martin SJ – Boca Juniors 4-1.

La pauză, Carlos Bianchi schimbă doi din cei patru fundași, Clemente Rodriguez și Matias Caruzzo fiind înlocuiți cu tinerii Escalante și Magallan dar n-au trecut decât șase minute până când gazdele aveau să puncteze din nou prin același Humberto Osorio. Sebastian Penco avea să înfigă ultimul cuțit în apărarea Bocăi în minutul 61, stabilind astfel scorul final. San Martin a obținut prima victorie în 2013, un neverosimil 6-1 cu legendara echipă din Buenos Aires, întrerupând o serie de 4 înfrângeri consecutive în campionat.

Puteți vedea rezumatul video al partidei AICI.

Cele mai drastice înfrângeri suferite de Boca în istoria sa:

1932: Gimnasia 6 – Boca 2
1940: Independiente 7 – Boca 1
1941: River 5 – Boca 1
1948: Chacarita 5 – Boca 1
1949: Racing 6 – Boca 2
Nacional 71: Rosario Central 6 – Boca 2
Metropolitano 72: Huracán 5 – Boca 1
Metropolitano 76: Rosario Central 5 – Boca 1
Nacional 78: Gimnasia (Mendoza) 5 – Boca 1
Metropolitano 83: Chicago 5 – Boca 0
Metropolitano 83: Instituto 5 – Boca 1
Metropolitano 84: Argentinos 5 – Boca 1
1987: Racing 6 – Boca 0
1987: Boca 1 – Newell’s 5
1988: Boca 1 – San Martín (T) 6
Clausura 96: Boca 0 – Gimnasia 6
Clausura 96: Vélez 5 – Boca 1
Clausura 2003: Rosario Central 7 – Boca 2

Pentru Boca Juniors urmează acum meciul de la Toluca, în Copa Libertadores, o victorie a elevilor lui Carlos Bianchi ar putea aduce câștigarea grupei și ar alina, măcar parțial, suferința provocată de înfrângerea drastică de la San Juan.

sursă foto

Articolul precedentAlba-neagra cu Jose Mourinho. Abramovich il vrea doar ca antrenor, nu si manager
Articolul următorVuelta a Castilla y Leon: Ruben Plaza invingator in ultima etapa si in clasamentul final
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here