14 iunie

Meciurile zilei: 22:00 – Columbia – Venezuela 0-1 , 00:30 – Brazilia – Peru 2-1


Columbia și Venezuela s-a întâlnit de cinci ori până acum în Copa America. Columbienii au un bilanț net favorabil, patru victorii – un egal, stând la fel de bine și la golaveraj, 11-2. Unul dintre cele 11 goluri care apar în căsuța Columbiei în meciurile cu Venezuela, a fost marcat de Rene Higuita, din penalty ( 1989 ).


Supărat din cauza egalului dintre Argentina și Paraguay ( video mai jos ), prima pare surpriză a acestei ediții Copa Amerca, Messi a refuzat să primească premiul acordat celui mai bun fotbalist al meciului. Organizatorii s-au reorientat destul de repede, iar respectivul premiu a mers către Nelson Valdez, autorul superbului gol în urma căruia Paraguay a reintrat în meci, la scorul de 0-2.


Antrenorul argentinian al Paraguayului, Ramon Diaz, îşi laudă jucătorii pentru egalul obţinut: “Putea să fie 4-0 pentru Argentina, dar a fost 2-2, este meritul jucătorilor”.


De altfel, Nelson Haedo Valdez a fost numit jucătorul meciului.


Aşteptările nu erau mari în Paraguay, însă “Entuziasmul a fost egalul lui Messi“, şi nici încrederea presei în echipă nu era ridicată, dar “Ne-au închis gura“, titrează ziarele.   paraguay


În tabăra cealaltă, pentru Messi, explicaţia semi-eşecului e simplă: “Am dormit în repriza secundă şi le-am permis să revină şi să egaleze”.


Se acumulează întrebările pentru Tata (Martino)”, titrează Ole, după ce Argentina a pierdut avansul de două goluri în faţă Paraguayului, iar schimbările fostului antrenor de la Barcelona au dezechilibrat echipa.   TAPA_OLEIMA20150614_0052_20


Argentina – Paraguay 2-2 ( Aguero, Messi/Valdez, Barrios ) Cu 2-0 la pauză și cu Messi jucând bine, Argentina s-a văzut mult prea devreme învingătoare. Nelson Valdez, cu un golazo, și Lucas Barrios, în minutul 90, au obținut însă, surprinzător și meritat în același timp, un egal prețios pentru naționala Paraguay-ului.


La finalul partidei, Edinson Cavani a sărbătorit împreună cu jucătorii jamaicani, după ce la conferinţa de presă dinainte cu câteva zile spusese că Jamaica e în Africa.


Uruguay – Jamaica 1-0 Golul marcat de Cebolla Roriguez a decis un meci în care Uruguay nu a strălucit, însă și-a asigurat primele trei puncte din grupă. Jamaica, o echipă incomodă, puternică din punct de vedere și cu puțină neșansă, Mattocks ratând una dintre cele mai clare ocazii ale meciului. Debut cu victorie pentru Uruguay la Copa America, însă campioana en-titre e departe de versiunea care câștiga trofeul în urmă cu patru ani. ( video, cont oficial youtube Copa America )


1
2
3
4
5
6
7
8
9
Articolul precedentSUA se califică în finala Mondialului feminin grație unei grave erori de arbitraj a româncei Teodora Albon
Articolul următorIneditul suvenir ce poate fi cumpărat în noul magazin oficial al celor de la PSG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here