Blat, masacru pe fata, executie in direct

0
1007

E blat. Masacru pe fata. Hotie. Executie in direct. In ultimul timp cuvantul blat se  confunda din ce in ce mai mult cu fotbalul romanesc, in principal cu Liga I. Cum Tata Jean e cu prins cu fotbalul de la matineu mai nou avem cativa discipoli de-ai sai care batuie prin Liga I. Chiajna e una dintre echipele banuite ca ar truca meciurile. Inainte de returul acestui campionat Chiajna era vazuta ca fiind o echipa neputincioasa cu doar 11 puncte la sfarsitul turului insa totul s-a schimbat dupa venirea familiei Reghe la carma echipei. Meciuri castigate in ultimul minut, rastuirnari de situatie precum cea de la Ploiesti, 17 puncte in 8 etape iar mai nou masacru pe fata in meciul de la Brasov.  A fost blat, nu a fost blat, problema e ca ramanem fara solutii. Ultima schimbare din fotbalul mioritic a fost promovarea arbitrilor mai putin cunoscuti insa s-a dovedit a fi un esec total.

Nu mai avem fotbal de calitate de ceva ani buni. Ultimele campioane ale Ligii I au fost “campioane de carton” iar ultimele 2 campionate au fost luate dupa multe suspiciuni de blat si mai ales de arbitraje in favoarea unor echipe. Singura solutie in opinia mea e plecarea celor doi mascarici din fruntea fotbalului romanesc deoarece acestia au regulat fotbalul romanesc atat de mult incat acesta nu mai poate duce. “Mitica la brutaruie”, “Sandu la pescrie” si alte campanii de genul asta trebuie sa continue insa intr-un mod cat mai huligan pentru ca altfel uitam ca pestele se impute de la cap si ne luam cu blaturi si hotie pe cand cei doi se lafaie la gandul ca presa si suporterii au uitat cine e de fapt vinovat pentru nonfotbalul  romanesc. Pana nu scapam de ei nu o sa avem fotbal de calitate. Si chiar daca se fac blaturi, ce putem face noi ? Singurii care pot face ceva sunt cei de la LPF sau FRF insa nu le pasa iar dovada e o declaratie data de Mircea Sandu referitor la blaturile recunoscute de un fotbalist roman “Hai, dom’le, lăsaţi‑mă-n pace! Ăla e fotbalist? Dacă era un om incoruptibil, iar eu cred că e corupt, spunea imediat! Ăla e fotbalist? Cojocaru, cum îl cheamă? Ciobanu! A dat şi el 3 goluri, a jucat pe la paiş’pe echipe. Nu e problema mea, e problema comisiilor. Dacă ele se sesizează, bine, dacă nu, iarăşi bine”.

Blaturile vor merge mai departe dar noi nu trebuie sa uitam ce e important, Mitica si Sandu la puscarie sau cel putin cat mai departe de fotbalul romanesc.

Articolul precedentCiao Mario
Articolul următorCele mai frumoase goluri ale săptămânii! #4/3
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here