Bjarne Riis întrerupe colaborarea cu Tinkoff Bank

0
1799

Mandag d. 25. juni havde Riis Cycling inviteret til pressemøde, for at præsentere en ny medhovedsponsor, nemlig Tinkoff Bank fra Rusland. Det foregik i Saxo Banks hovedsæde i Hellerup. Saxo Banks direktør Lars Seier, Bjarne Riis og Oleg Tinkoff fremviser den nye holdtrøje. (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2012)

Tinkoff Bank nu va mai continua să sponsorizeze echipa Saxo-Tinkoff după finalul acestui sezon. Team-manager-ul Bjarne Riis a explicat acest lucru într-un comunicat de presă, în care a vorbit și despre extindere colaborării cu sponsorul principal, Saxo Bank:

”Pe parcursul negocierilor noastre cu Tinkoff Bank ne-a fost tot mai clar că nu avem idei comune care să facă din parteneriatul nostru unul de succes pentru ambele părți și după finalul acestui an. Nu am căzut de acord despre cum ar trebui să decurgă lucrurile în cadrul echipei.

Din aceste motive am decis să explorăm alte posibilități și să încheiem negocierile cu Tinkoff Bank. Aș vrea să-i mulțumesc personal lui Oleg Tinkoff și băncii Tinkoff pentru marea lor contribuție din acest an. Aștept să lucrez în continuare cu Tinkoff Bank pentru restul lui 2013 și, de asemenea, mă voi folosi de această oportunitate pentru a le ura toate cele bune pentru viitor.”

Saxo Bank, partenerul nostru cheie, ne-a comunicat că sunt gata să-și continue sponsorizarea și în 2014 și sunt dispuși să ne ajute să găsim o suluție de care să beneficieze toate părțile implicate. Sunt încrezător că vom continua să fim o echipă puternică și competitivă în ani următori.

Cei de la Saxo Bank au confirmat prin directorul de comuncații, Kasper Elbjørn, pentru Ekstrabladet.dk, că vor continua sponsorizarea și în 2014, iar directorul băncii, Lars Seier, a spus că le-ar plăcea să-l ajute pe Bjarne Riis în căutarea unui nou sponsor. Singurul său comentariu legat de colaborarea cu Tinkoff a fost: ”Aș putea spune că am avut o relație profesională cu Oleg Tinkov. Dar, bineînțeles, a fost clar că avem o viziune ușor diferită.”

Oleg Tinkov a anunțat pe Twitter că nu va mai colabora cu echipa asta după ce în urmă cu câteva zile sugera că va deveni sponsorul principal:

Tot pe Twitter, omul de afaceri rus a criticat performanța lui Alberto Contador din Turul Franței și considera că salariul primit de spaniol este prea mare:

sursă foto

Articolul precedentATP Gstaad: Hănescu a mai dat de unul ”bolnav”, Bautista, și va juca în sferturi cu Daniel Brands
Articolul următorNapoli – Mai puternici fără Cavani?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here