Biletul zilei tenis – Primul tur la US Open 2018

0
1832

Ultimul Grand Slam din 2018 este pe cale sa inceapa astazi in jurul orei 18:00, ora Romaniei, iar meciurile tari sunt anuntate inca din primul tur. Pe biletul zilei tenis noi am ales sase evenimente de luni si marti, in principal mergand pe mana favoritilor sub o forma sau alta. Speram ca alegerile sa fie inspirate si ca vom evita surprizele.

Pentru prima zi de la US Open 2018 avem doua pariuri, primul venind de pe tabloul feminin, cu Julia Goerges (9) dand piept cu locul 143 mondial, Kalinskaya. Fireste, jucatoarea din Germania are prima sansa si speram sa isi confirme statutul de favorita certa in aceasta seara.

Dupa miezul noptii vom avea al doilea meci de pe biletul zilei din tenis, iar Del Potro (3) si Donald Young (246) promit spectacol in prima confruntare directa. Nu exista dubii vis-a-vis de jucatorul favorit, iar Delpo are prima sansa. Ne-a atras atentia cota de 1.33 pentru ca argentinianul sa termine meciul cu cel putin cinci gameuri avans la noapte.

Monica Niculescu (62) pare sa aiba o misiune usoara in primul tur, acolo unde va da peste Glushko (162). Am jucat simplu aici, asteptandu-ne ca romanca sa isi confirme superioritatea si sa avanseze in turul al doilea la US Open.

Cea mai mare cota de pe biletul zilei vine de la duelul dintre Gaio (242) si Goffin (10), de pe tabloul masculin. Belgianul e de departe mare favorit aici si e greu de crezut ca va ceda set in fata lui Gaio. Am ales sa mergem pe un succes al numarului zece mondial, fara set pierdut.

Continuam cu un alt meci dezechilibrat al primului tur, iar Fognini (14) nu ar trebui sa aiba batai de cap prea mari in fata lui Mmoh (114). Este prima intalnire directa dintre cei doi, iar italianul are majoritatea argumentelor sportive de partea lui, desi Mmoh va beneficia de publicul de acasa.

Ultimul meci programat pe tabloul masculin in primul tur de la US Open va avea loc miercuri dimineata, atunci cand Nishioka (177) va da piept cu Federer (2). Realistic vorbind, nu incape termen de comparatie intre cei doi la ora actuala, iar noi mizam pe un succes in minimum de seturi obtinut de Roger, finalist la Cincinnati acum o saptamana si jumatate.

Biletul zilei US Open 2018 – primul tur

  • Goerges – Kalinskaya: 1 solist @ 1.25
  • Del Potro – Young: Del Potro -4,5 gameuri handicap @ 1.33
  • Niculescu – Glushko: 1 solist @ 1.40
  • Gaio – Goffin: 0-3 seturi @ 1.57
  • Fognini – Mmoh: 1 solist @ 1.22
  • Nishioka – Federer: 0-3 seturi @ 1.36

COTA FINALA: 6.06

Articolul precedentArticolul din statutul FIFA care îi încurcă planurile lui Contra de a-l naturaliza pe Gnohere
Articolul următor#PronoLiga1! Evadare spectaculoasă a liderului. Urmează runda a 7-a, apoi o pauză internațională!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here