Bayern și revelația Malaga se alătură echipelor calificate în sferturi!

0
879

MalagaDupă Real Madrid, Borussia Dortmund, PSG, Juventus, Galatasaray și Barcelona, aseară am aflat și numele ultimelor două echipe care li se vor alătura acestora la tragerea la sorți a sferturilor, de mâine de la Nyon.

Malaga – FC Porto 2-0 (2-1 agg.)

De departe revelația competiției, echipa andaluză a demonstrat și aseară că merită să joace în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, învingând categoric pe FC Porto cu 2-0. Veniți cu gânduri defensive, portughezii și-au dorit puțin și au obținut nimic. După un gol al lui Saviola anulat total eronat de un mediocru arbitru italian, Nicola Rizzoli, Malaga a deschis scorul prin vedeta lor, Isco, cel care l-a învins pe Helton cu un șut superb la vinclu. Repriza secundă a continuat cu Malaga controlând tactic partida, iar eliminarea lui Steven Defour a fost semnul că nimic nu mai poate schimba soarta calificării. De acest lucru s-a asigurat eternul golgheter Roque Santa Cruz, cel care a făcut 2-0 și a liniștit lucrurile pe ”La Rosaleda”

MALAGA PORTO 2-0

Bayern – Arsenal 0-2 (3-3 agg.)

Scorul ar induce în eroare pe multă lume, însă lucrurile din teren nu au stat deloc așa. Cu o dominare categorică, ocazii cât pentru un sezon întreg și un Arjen Robben care nu mia merită nicio șansă într-o ECHIPĂ de fotbal în care există respect, Bayern a lăsat Arsenalul să se bucure de o victorie importantă doar ca moral. În niciun moment Arsenalul nu a crezut în calificare, asta trebuie spus după partida de aseară. S-a văzut acest lucru la 1-0, atunci când tot nemții atacau și ratau în valuri. Golul marcat de Laurent Koscielny nu a fost decât pentru emoția fanilor germani din tribune.

Bayern - Arsena; 0-2

Celelalte rezultatele înregistrate  în optimi:

PSG – Valencia 1-1 (3-2 agg.)

Manchester United – Real Madrid 1-2 (2-3 agg.)

Borussia Dortmund – Sahtior Donetsk 3-0 (5-2 agg.)

Juventus Torino – Celtic Glasgow 2-0 (5-0 agg.)

Schalke 04 – Galatasaray 2-3 (3-4 agg.)

Barcelona – AC Milan 4-0 (4-2 agg.)

foto:  uefa.com

Articolul precedent#PronoLiga1! Etapa a 4-a!
Articolul următorReal Madrid trebuie să plătească 75 de milioane € dacă îl vrea pe Falcao

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here