Bayern Munchen anunta ca a vandut toate biletele pentru sezonul viitor

0
1034

Clubul bavarez trece printr-una dintre cele mai bune perioade din istoria sa, iar asta se vede și în plan financiar, numeroasele titluri câștigate în ultima vreme transformând echipa într-un adevărat magnet pentru suporteri. Dacă lângă tripla campionat-cupă-Liga Campionilor adăugăm că din sezonul viitor Bayern îl va avea antrenor de Pep Guardiola, nu ar trebui să ne mai mirăm după ce joi s-a anunțat că mai sunt bilete doar pentru un singur meci din cele 17  pe care Ribery, Robben and. comp le vor disputa în viitorul sezon din Bundesliga pe teren propriu.

Astfel, cu două luni înainte de startul campionatului, fanii mai au posibilitatea de a cumpăra bilete doar la primul meci, cel cu Hoffenheim, însă și acolo cu siguranță că se vor termina în câteva zile. Mai mult, nu mai sunt bilete disponibile nici măcar pentru amicalul pe care Bayern îl va juca pe 24 iulie împotriva Barcelonei.

Pentru a vedea un meci al lui Bayern, fanii trebuie să plătească în jur de 15 euro, cel mai ieftin bilet, sumă deloc exagerată, clubul primind între 80 000 și 140 000 de cereri pentru fiecare partidă. Din cei aproximativ 70 000 de spectatori prezenți meci de meci pe Allianz Arena, 39 000 sunt abonați, pentru restul locurilor punându-se în vânzare bilete. Bilete care s-au vândut deja toate până la finalul sezonului, cu exceptia celor de  la meciul cu Hoffenheim, meci pentru care s-au vandut “doar 68 000” de bilete.

Articolul precedentRoland Garros! Rafael Nadal – David Ferrer, o finală mare destul de mică!
Articolul următorGol de excepție în Liga Paulista la futsal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here