Barometrul stranierilor! Bogdan Stancu, gol cu fosta echipă, Galatasaray!

0
1136

Weekend de weekend, mijloc de mijloc de săptămână, sau când au loc meciurile, vom încerca să vă aducem informații referitoare la cei mai importanți stranieri români din Europa și nu numai. Cât de buni sau de ”stranieri” de fotbal vor fi aceștia, rămâne de văzut. Cert este că noi vom încerca să le urmărim evoluțiile, golurile și tot ce ține de viața lor pe terenul de fotbal.

Sărbătorile au venit, la fel și colindătorii, însă unele campionate continuă să-și deruleze programul. În aceste meciuri avem și câțiva români implicați. Să vedem ce au făcut aceștia!

Anglia (Premier League)

Florin Gardoș, integralist în Crystal Palace – SOUTHAMPTON 1-3

Florin Gardos
foto: www.saintsfc.co.uk

A trebuit să vină Crăciunul și tradiționalul ”Boxing Day” pentru ca fostul stelist să prindă, în sfârșit, un meci ca titular în Premier League. Fundașul român a stat pe teren tot meciul de la Crystal Palace, unul foarte bun pentru ”Sfinți”, care s-au impus cu 3-1.

Costel Pantilimon, integralist în SUNDERLAND – Hull 1-3

După minunile de pe St James’ Park, Costel Pantilimon a fost readus cu picioarele pe pământ de către modesta Hull City, echipă care nu mai învinsese în campionat de foarte mult timp.

Vlad Chiricheș, rezervă neutilizată în Leicester – TOTTENHAM 1-2

Anglia (Championship)

George Țucudean, integralist în CHARLTON – Cardiff 1-1

George Tucudean

Titular de Boxing Day, după multe etape în care a fost rezervă utilizată foarte puțin, George Țucudean a avut ghinionul de a evolua într-un meci în care echipa sa a jucat o oră în inferioritate. Și așa, Georgică a avut o evoluție bună, cu implicare în multe faze de atac.

Italia (Serie B)

Ștefan Popescu, integralist în TERNANA – Modena 1-0

Adrian Stoian, rezervă neutilizată în Brescia – BARI 2-1 

Laurențiu Brănescu, rezervă neutilizată în Spezia – LANCIANO 3-3

Deian Boldor, rezervă neutilizată în PESCARA – Varese 2-0 

Turcia (SuperLiga)

Bogdan Stancu, integralist și GOL în GENCLERBIRLIGI – Galatasaray 1-1

”Motanul” lovește din nou în fosta sa echipă. Titular de drept la Gencler, Stancu e egalat în minutul 71 și a pus piedică Galatei în drumul ei către prima poziție. Internaționalul român a ajuns la 6 goluri în acest sezon de SuperLiga.

Turcia (Cupa)

torje konya (1)

Gabi Torje, 45 de minute în KONYASPOR – Cizrespor 7-1

Deși echipa sa a bătut cu 7-1, fostul jucător al Granadei nu a fost în stare să-și treacă numele pe lista celor 7 marcatori.

Articolul precedentRetrospectivă 2014: Simona Halep, de profesie campioană! (V) Finala Roland Garros, performanța carierei!
Articolul următorVIDEO! Stancu a marcat și a adus un punct echipei sale în meciul cu Galatasaray
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here