Barometrul stranierilor! Gardoș, perfect cu Arsenal. Torje, gol decisiv în Cupa Turciei!

0
1056

Gabi TorjeWeekend de weekend, mijloc de mijloc de săptămână, sau când au loc meciurile, vom încerca să vă aducem informații referitoare la cei mai importanți stranieri români din Europa. Cât de buni sau de ”stranieri” de fotbal vor fi aceștia, rămâne de văzut. Cert este că noi vom încerca să le urmărim evoluțiile, golurile și tot ce ține de viața lor pe terenul de fotbal.

Anglia, Capital One Cup

Florin Gardoș, integralist în Arsenal – SOUTHAMPTON 1-2

La primul meci ca titular la ”Sfinți”, Florin Gardoș a avut o evoluție aproape perfectă. Împotriva unui adversar cunoscut ca fiind foarte ofensiv pe teren propriu, așa cum este Arsenal, Gardoș nu a avut nicio ezitare și a ajutat pe Southampton să se califice în optimile de finală din Capital One Cup.

Florin Gardos

Vlad Chiricheș a fost rezervă neutilizată în TOTTENHAM – Notthingham Forest 3-1

Franța, Ligue 1

Dragoș Grigore, integralist în Rennes – TOULOUSE 0-3

Seara fundașilor români cu evoluții perfecte nu se rezumă la Florin Gardoș, întrucât în Franța, în meciul Rennes – Toulouse 0-3, Dragoș Grigore a evoluat și el fără greșeală. Astfel, Victor Pițurcă va avea o misiune foarte dificilă pentru meciul cu Ungaria. Va avea de ales doi ”centrali” dintre Gardoș, Grigore și Chiricheș!

Italia, Seria A

Bogdan Lobonț și Ciprian Tătărușanu au fost, ca de obicei, rezerve în Parma – ROMA 1-2 și FIORENTINA – Sassuolo 0-0

Italia, Serie B

Sergiu Suciu, 71 de minute / Mihai Bălașa, 58 de minute în CROTONE – Catania 1-1

Suciu (împrumut de la Torino) a început meciul ca titular, în timp ce Mihai Bălașa (împrumutat de AS Roma) a intrat în minutul 32 în partida Crotone – Catania 1-1. Echipa românilor a obținut un egal norocos, cu gol egalizator marcat în minutul 93 din penalty.

Adrian Stoian, 59 de minute în Vicenza – BARI 1-0

Fără șanse de a prinde echipa la Chievo, Adrian Stoian a ajuns împrumut la Bari, în Serie B. Nici aici nu a prea prins echipa, până azi. Din păcate, el nu a excelat și a fost schimbat după pauză.

Alți români din Serie B:

Deian Boldor, rezervă neutilizată în PESCARA – Latina 1-1

Ștefan Popescu, rezervă neutilizată în TERNANA – Bologna 0-1

Arabia Saudită

Mihai Pintilii, integralist în Al Fath – Al HILAL 1-2

După ce și-au asigurat într-o mare proporție calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei, Mihai Pintilii și Laurențiu Reghecampf urmăresc și poziția de lideri în prima ligă arabă. După meciul dificil cu Al Fath, românii au ajuns pe primul loc, însă Al Nasr are un meci mai puțin disputat.

Elveția, Super League

Ovidiu Herea, integralist în SION – Young Boys 0-1

Ajuns titular la elvețienii de la Sion, Ovidiu Herea țintește deja și un loc la națională pentru dubla cu Ungaria și Finlanda. Deocamdată el trebuie să joace bine și la Sion, echipă modestă din Elveția.

Elveția, Challenge League

Cristi Ianu, 15 minute în LAUSSANE – Winterthur 2-1

Golgherul ligii secunde elvețiene a fost doar rezervă în meciul cu a doua clasată. Imediat după intrarea sa pe teren, Laussane a făcut 2-1 și s-a apropiat de rivala directă pentru promovare.

Turcia, Cupa

Gabi Torje, marcator al golului calificării în Hacettepe – KONYASPOR 0-0, 2-4 (după penalty-uri)

Om de bază la gruparea turcă de primă divizie Konyaspor în campionat, Gabi Torje s-a dovedit ieri a fi om fundamental și în Cupă. Intrat pe teren în minutul 66, Torje a primit responsabilitatea executării ultimului penalty…și nu a ratat. Celălalt român de la Konya, Ciprian Marica, nu a jucat.

Articolul precedent#PronoLiga1, etapa a 9-a! Care din ”crai” va evada ?
Articolul următorUn portar din China s-a crezut Maradona… pentru un moment
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here