Barometrul stranierilor! Florin Andone, debut cu gol în La Liga!

0
1545

Weekend de weekend, mijloc de mijloc de săptămână, sau când au loc meciurile, vom încerca să vă aducem informații referitoare la cei mai importanți stranieri români din Europa și nu numai. Cât de buni sau de ”stranieri” de fotbal vor fi aceștia, rămâne de văzut. Cert este că noi vom încerca să le urmărim evoluțiile, golurile și tot ce ține de viața lor pe terenul de fotbal.

Spania (La Liga)

florin andone w

Florin Andone, 82 de minute și GOL în CORDOBA – Granada 2-0

Aflat la debut în La Liga, atacantul român de 21 de ani, Florin Andone, a reușit să repete performanța din Cupa Regelui de acum câteva săptămâni și să marcheze la primul meci. Și atunci, ca și acum acum, Andone a fost la debut ca titular la Cordoba și a marcat, ironia sorții, tot împotriva Granadei, echipă pe care nu o va uita niciodată. Dacă atunci a avut nevoie de doar 5 minute, aseară Andone a fost mai diesel și a marcat ”doar” în minutul 44.

Italia (Serie A)

Ciprian Tătărușanu, integralist în Parma – FIORENTINA 1-0

De la un debut excelent, trecem la unul slab. Pentru prima dată titular în Serie A, fostul portar stelist Ciprian Tătărușanu a semi-comis-o la golul Parmei, iar Fiorentina a pierdut destul de rușinos pe terenul ultimei clasate.

Bogdan Lobonț, rezervă neutilizată în Udinese – AS ROMA 0-1

Anglia (FA Cup)

George Tucudean

George Țucudean, 89 de minute în CHARLTON – Blackburn 1-2

Fostul dinamovist nu mai prinde echipa englezilor în campionat, astfel că antrenorul i-a dat o șansă bună în Cupă. Românul nu a jucat chiar rău, însă nici nu a impresionat gura criticilor.

Costel Pantilimon

Costel Pantilimon, integralist în SUNDERLAND – Leeds 1-0

Meciurile foarte bune ale lui Pantilimon între buturile celor de la Sunderland continuă și în 2015. De această dată românul a reușit să închidă poarta în Cupă, cu modesta Leeds.

Florin Gardoș, integralist în SOUTHAMPTON – Ipswich 1-1

Franța (Cupa Franței)

Dragoș Grigore, 45 de minute în Bordeaux – TOULOUSE 2-1

Forma foarte slabă a celor de la Toulouse a condus de la sine și într-o formă mai puțin bună a românului de pe linia de fund. Dragoș Grigore nu mai prinde acele meciuri excelente și, din păcate, nici cele 90 de minute. Azi a fost schimbat la pauză.

Grecia (Super League)

Răzvan Raț

Răzvan Raț, integralist și 2 pase de GOL în PAOK – Panionios 3-2

Căpitanul naționalei a revenit la vechile ”obiceiuri”, acelea de a fi foarte ofensiv în jocul lui PAOK. În meciul cu Panionios, Raț a contribuit decisisiv la victoria echipei sale, după ce a furnizat două pase de gol pentru Vitor și Maduro.

Spania (Segunda)

Dinu Moldovan, integralist în Lugo – PONFERRADINA 0-0

Turcia (Superliga)

Gabi Torje

Gabi Torje, 28 de minute în Rizespor – KONYASPOR 1-1

După multe meciuri slabe, Gabi Torje are în sfârșit un impact pozitiv asupra evoluției echipei sale. Intrat pe teren la 1-0 pentru gazde, Torje a creat faza din care Konya a egalat.

Articolul precedentÎnfrângeri pe linie pentru sportivii români. Halep şi Mergea, singurii rămaşi în competiţii
Articolul următorAmendat pentru că a fumat la dușuri
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here