Barometrul stranierilor! Cosmin Moți, din nou în prim plan la Ludogoreț!

0
1353
Cosmin Moti
foto: uefa.com

Weekend de weekend, mijloc de mijloc de săptămână, sau când au loc meciurile, vom încerca să vă aducem informații referitoare la cei mai importanți stranieri români din Europa. Cât de buni sau de ”stranieri” de fotbal vor fi aceștia, rămâne de văzut. Cert este că noi vom încerca să le urmărim evoluțiile, golurile și tot ce ține de viața lor pe terenul de fotbal.

În această săptămână am avut etapa a doua din faza grupelor în UEFA Champions League și Europa League. Iată cum s-au descurcat românii!

UEFA Champions League 

Cosmin Moți, integralist și pasă de GOL în LUDOGORETS – Real Madrid 1-2

Fundașul român de la campioana Bulgariei a demonstrat încă o dată, deși nu mai era cazul, că este unul dintre cei mai buni jucători de la Ludogorets. Și în meciul contra campioanei Europei, Moți a fost imperial, cu impact atât în jocul defensiv al echipei, cât și în cel ofensiv. Românul a dat pasa la golul marcat de echipa sa și a avut multe intervenții sigure. Unica ”eroare” a fost la penalty-ul dat Realului în minutul 25, o sancțiune total aiurea a dezastrului cu fluier numit Craig Thomson.

Europa League

Răzvan Raț, integralist în Guingamp – PAOK 2-0

Se pare că golurile și pase de gol ale lui Răzvan Raț s-au consumat în ultimele 2-3 meciuri de Europa League și campionat jucate. Azi, românul nu a avut replică, iar echipa sa a pierdut fără drept de apel în Franța.

Dorin Goian, integralist în ASTERAS – Partizan 2-0

În formă excelentă, fundașul român Dorin Goian a stat pe teren tot meciul în succesul extrem de important al celor de la Asteras cu sârbii de la Partizan. Aceste trei puncte urcă echipa elenă pe primul loc în grupa C.

Vlad Chiricheș, integralist în TOTTENHAM – Beșiktaș 1-1

Viața lui Vlad Chiricheș la Londra se apropie cu pași rapizi de final. Fundașul român a avut din nou o evoluție catastrofală, ”încununată” cu un henț comis în careu în minutul 89. Din cauza lui, turcii au egalat, iar Spurs tremură pentru calificare.

Nicolae Grigore, rezervă neutilizată în Villareal – APOLLON 4-0

Articolul precedentPietro Tomaselli, belgianul de 9 ani care a impresionat lumea fotbalului!
Articolul următorDe ce a pierdut Steaua cu Dinamo Kiev ?
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here