Barcelona – Bayern Munchen 4-0 ( + Rezumat Video ): Barcelona inventează un nou sport

8
644


Înainte de meci cei de la Bayern îi dădeau mari favoriți pe cei de la Barcelona, mai ales că veneau răvășiți de dureroasa înfrângere pe care le-o adminstraseră în week-end Wolfsburg. Nu s-au înșelat. Barcelona a ieșit de la vestiare cu suta pe oră, îmbrăcată în costumul ce se poartă în marile întâniri și i-a tăvălit pe germani de o așa manieră încât mai lipsea doar pesmetul iar șnițelul bavarez ieșea perfect.

Îl vezi pe Eto.o prin minutul 89, cu 4-0 pe tabela de marcaj, cum aleargă până în careul propriu pentru a îl deposeda pe Ribery și e de ajuns pentru a caracteriza acest meci. Linea ofensivă a catalanilor a pus o presiune enormă pe mijlocul nemților, iar mijlocașii lui Guardiola au făcut ce au știu ei să facă mai bine: au acaparat mingea într-un asemenea hal încât de disperare elevii lui Klnismann nu aveau altă variantă decât faultul.

Fotbal total, două goluri Messi, unul Eto.o, altul Henry și încă vreo 5-6 ca și cântate … însă ratate. Barcelona este cu un picior în semifinală. Surprize s-au mai văzut….însă greu la deal când îl ai în cârcă pe Messi.

Vezi rezumat video Barcelona – Bayern Munchen 4-0


http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/g0RPc6PvDFgLZIia77b3/mov/1&color=0x439D2A
sursă foto yahoo

Articolul precedentU Craiova – Dinamo 2-0: În sfârşit, fotbal în România! (+Rezumat VIDEO)
Articolul următorLiverpool – Chelsea 1-3 ( + Rezumat Video ): Chelsea walks alone

8 COMENTARII

  1. Messi este de departe cel mai bun fotbalist din lume, nu chestia aia dubioasa de la Manchester care in meciurile imp. nici nu se vede, un looser, rusine celor care nu i-au dat lui Mesii Balonule de Aur.

  2. E STUPID SA II DAI LUI c.ronaldo titlul de cel mai bun…iar lui messi nu.Messi este cel mai bun,categoric nu se poate compara cu ratatul C.R. ia Barca nu poate fi oprita de nimeni…

  3. fotbalul a avut multe momente in care s-a schimbat momente memorabile ca Olanda aceea a lui Cruyf,portocala mecanica care a schimbat fotbalul, Brazilia aceea a lui pele, o masina de facut pase, Italia cu apararea ei..iar aseara s-a vazut viitorul fotbalului acest lucru l-a facut Barcelona care a dominat asa cum nu am mai vazut de la acel Milan cu Van Basten si Gullit. Viitorul fotbalului trece prin super atacanti care deposedeaza,presioneaza. mijlocasi totali care paseaza si deposedeaza si aparatori tip Puyol care lupta si pentru ultimul centimetru. Viitorii antrenori sa ia un pix si hartie si scrieti 2 meciuri anul acesta. Barca -Bayern si Liverpool-Madrid. Visca Barca

  4. Aparte de barca de care nu mai are rost sa vb cand toata lumea stie si recunoaste ca este cea mai buna echipa cu cel mai bun joc care nu il practica nici o echipa de la milanul lui sacchi sau barca lui cruyf, balonul pt cr ronaldo este nemeritat si asta i stiu toti numai ca a contat resultatele echipei de anul trecut. Dar anul asta e pt MESSI fie ca vor unii sau altii. De altfel am spus-o mereu ca cr ronaldo nu joaca nimic contra echipelor mari si in mecourile importante total contrariu ce face Messi, asa ca nu exista discutie in privinta asta. Anul asta Barca are sansa de a intra in istoria fotbalului in mukte aspecre cum ar fi acela de a castiga. ” el triplete”, de bate recorduri in campionat cat si la nvel individual.. Visca BARCAAAAAAAA….cea mai tare echipa din totdeauna indiferent de vor spune altii. Cine vrea sa vada fotbal adevarat pe viu sa mearga la Barcelona

  5. fara indoiala barca joaca un fotbal cu totul si cu totul special!Iar de messi cuvintele nu isi mai au rostul e fara indoiala cel mai bun fotbalist din lume!Viva barca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here