Naționala franceză merge la Mondialul de anul viitor din Africa de Sud, însă imaginea sa e pe jos. Probabil că lor le pasă prea puțin de asta atât timp cât își văd îndeplinit obiectivul.

Prima parte a prelungirilor. Franța tremură după ce Robbie Keane anulase avantajul pe care îl luase în tur . Golul venise după primele 30 de minute ale meciului. Suporterii intrați pe Stade de France fac o atmosferă de excepție în ciuda faptului că echipa nu prea le-a dat motive să o facă. Lloris salvează situația într-un unu la unu critic avându-l în față pe Duff, iar Titi Henry inventează ceea ce o să fie cea mai faimoasă mână a ultimilor ani.

O fază fixă în careul irlandezilor, iar mingea, după un off-side nesemnalizat la Squillaci, este controlată ( nu se poate vorbi de o descriere mai corectă ) de Henry , care o întoarce din tușă pentru a o centra spre golul care îi trimite pe francezi la Mondial.

Acum, puneți-vă în poziția lui Henry. Luptați pentru a vă duce echipa la turneul final, nu-i așa că veți apela la toate mijloacele pentru a o face? Ce-ar fi trebuit să facă Henry? Să se ducă la arbitru și să îi spună: Bă chiroule, anulează golul, nu vezi că am făcut henț? Să fim serioși.

Da. Arbitrul ăla ar trebui să fie invitat de Platini lângă
el în lojă la toate meciurile pe care le vor juca francezii în Africa de Sud. Și tușierul. Măcar să fie pe față toată treaba.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/daERTnzWGZpAuS4oC1k2/mov/1

1 COMENTARIU

  1. Si sa ma mai plang eu ca aseara Tudor a semnalizat aiurea un offside peste tusierul care validase un gol? :)) . Se intampla si la altii, ce tre' sa ma mai supar eu, ca oricum sustin "prostii Romaniei". Pe noi ne fura pana si arbitrii straini, d-apai Tudor… :))Sa fie sanatos!Aseara, in timpul meciului Franta-Irlanda, vorbeam la telefon cu un prieten din Franta. Imi spunea ca era disperare mare dupa golul Irlandei, comentatorii nu mai aveau voce, suporterii erau morti. Chiar as fi vrut ca Irlanda sa mearga mai departe. De felul meu tin mereu cu aia mai slabi. :))Apropos…de duminica schimb tara de domiciliu, asa ca o sa lipsesc o perioada pe blog 😀

  2. Fotbal fara coruptie nu exista.De ce sa foloseasca tehnologia disopnibila?Aia de la tenis, rugby etc sunt niste idioti care nu stiu sa fure.Unii muncesc o viata sa ajunga sa joace la un campionat mondial si vin niste mizerii care ii trimit pe ceilalti la turneu. Ca "stie cu mana".Scandalos este ca se doreste in continuare sarada asta. Pot elimina greselile dar nu vor. Nu au interesul.E scarbos@ NewstedBrovo. Esti baiat destept. Unde te duci?

  3. ce ar fii fost sa fim noi in locul Frantei? cum am fi reactionat, se ducea Lazar la arbitru sa-i spuna sa anuleze golul?Ii urasesc pe francazi, dar fara ei Mondialul nu ar fi la fel, nu?

  4. Suntem foarte porniti sa-l blamam pe Henry si probabil ca asta ar fi corect sa facem daca… am fi avut aceeasi atitudine cand a inscris Goian din offside in meciul cu Olanda. Morala este ca ar trebui sa incepem sa depasim criza de corectitudine care face ca sa nu putem fi corecti cand este vorba de echipa noastra favorita. Ar trebui sa ne coagulam opiniile in jurul unei atitudini corecte care , cu siguranta, ne va asigura un viitor pe masura. Respect,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here