Europa League: Backa Topola – FCSB 6 – 6 (4-5 după penalty-uri) – Rezumat video

0
1556

Unul dintre cele mai ciudate meciuri din Europa League s-a jucat între sârbii de la Backa Topola și FCSB, meci contând pentru turul al 2-lea preliminar al Europa League. Partida s-a jucat în circumstanțe speciale datorită faptului că 9 fotbaliști ai celor de la FCSB au fost depistați pozitiv la testele de COVID-19 astfel că formația a avut un lot format din doar 14 jucători.

backa - fcsb

În acte, antrenor principal a figurat Bogdan Vintilă, însă echipa a fost dirijată de pe margine de Pintilii, care a trimis în teren următoarea formulă: Ducan (GK) – Crețu, Simion, Briceag, PanteaMoruțan, Perianu, PanțâruMan, Buziuc, Coman (C). Pe banca de rezerve s-au aflat Horșia, Robert Ion și Adrian Petre.

Sârbii au deschis repede scorul și conduceau după primele 15 minute, cu 2-0. Florinel Coman a redus din diferență în minutul 25. Acesta avea să fie și scorul la pauză, Backa Topola 2-1 FCSB. După pauză a început o nebunie totală. Man a egalat în minutul 50 însă egalitatea de pe tabelă a persistat doar un minut. Gazdele au intrat din nou în avantaj imediat după reluarea jocului. Același Man înscrie din penalty și readuce înca o dată egalitatea. În minutul 90+3 unul dintre apărătorii gazdelor deviază în proprie poartă și se părea că FCSB va obține calificarea fără a fi nevoie de cele două reprize suplimentare. N-a fost însă așa pentru că la faza imediat următoare, cei de la Backa Topola au egalat situația la 4.

În cele două reprize suplimentare s-au marcat 4 goluri, câte două de fiecare parte și s-a ajuns la penalty-uri. Diferența a făcut-o Ducan, tânărul portar de 19 ani care și-a mai șters din păcate savând un 11 metri. FCSB s-a calificat cu mari emoții.

REZUMAT VIDEO

În turul 3, FCSB va juca cu o cunoștiință mai veche, Liberec. Cehii au câștigat cu 5-1 în fața lituanienilor de la Riteriai.

Articolul precedent#PronoLiga1! Doi lideri ușor evadați după etapa a 3-a. Urmează runda a 4-a
Articolul următor#PronoLiga1! Lider solitar și evadat după etapa a 4-a. Urmează runda a 5-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here