Ba tu ciocu’ mic!

0
446

Stoichiţă „Pippi” îşi dă aere de Mourinho. Nu după vreo fază spectaculoasă, ci după ce Steaua a marcat un gol dintr-un offside în care se afla jumătate de echipă. Împotriva Unirii Alba Iulia, o nou-promovată.

Îi recomadăm stimabilului „căţeluş” de pe banca roş-albaştrilor să-şi ţină el ciocu’ mic. Nu de alta, dar nu prea sunt în lumea asta antrenori care să răspundă prezent la ora 3 dimineaţa, la apelul unui cioban. De fapt nici unul. În afara lui.

http://www.gsptv.ro/flvplayer/waPlayer.swf

Probabil fanii au această agresivitate pentru mine din cauză că antrenorul care a fost înainte era mai iubit, dar eu nu am nevoie de iubire. Am nevoie de respect şi de rezultate”, a spus sclavul care a profitat de conjunctură şi a ajuns să antreneze Steaua. Cu siguranţă o astfel de atitudine va aduce mult respect pentru „căţeluş”. Şi multe oase.

Articolul precedentDrogba merita cartonașul roșu
Articolul următorStatistica Liga 1 – 2009/2010: Cifrele rundei a 13-a

1 COMENTARIU

  1. Sper ca ai vazut ca am stat in treaba mea. oricum, eu nu-mi mai recunosc echipa. Un patron incult si prost, un presedinte pupincurist si un antrenor sclav. Dar ma deranjeaza nesimtirea. Iar stoichita a fost nesimtit acum.Plus ca mi-a ridicat-o la fileu. 😛

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here