Aventurile Oţelului Galaţi în Anglia

0
1000

Aflaţi în cantonament în Anglia, cei de la Oţelul Galaţi aveau astăzi stabilit un meci amical cu Club Brugge la Radcliffe, un oraş în apropiere de Manchester. Ghinioanele s-au ţinut însă lanţ. După ce autocarul gălăţenilor s-a defectat pe drum şi au fost aduşi la stadion de autocarul belgienilor, trimis în “misiune de salvare”, atât Brugge cât şi cei de la Oţelul s-au arătat nemulţumiţi de starea gazonului. Iarba era prea înaltă, iar belgienii au cerut tăierea acesteia şi apoi udarea gazonului. Cum terenul din Radcliffe nu are sistem de irigare şi nici un număr suficient de maşini de tuns iarba, organizatorii mergând chiar “prin vecini” să mai împrumute câteva, cele două echipe au căzut de acord să amâne amicalul.

Însă, cei de la Brugge au venit cu propunerea inedită de a juca pe un teren aflat în proprietatea hotelului unde sunt cazaţi. Mottram Hall, căci aşa se numeşte, este un hotel de 5 stele, cu o arhitectură tipic britanică, situat pe un domeniu cu împrejurimi splendide.

Meciul s-a încheiat cu victoria belgienilor, scor 2-1. Golul gălăţenilor a fost marcat de către Gabriel Giurgiu cu o lovitură de cap, în timp ce pentru belgieni au punctat Wang şi Storm.

BO54u3bCAAAWDAb.jpg large

BO6KZagCYAAxg6g.jpg large

 

Mottram-Hall-Exterior-2-Ret

Mottram Hall Exterior 6 Lake

BO6eqV8CMAA70rB.jpg large

BO6dVzxCUAAbGGF.jpg large

 

Articolul precedentHănescu și Cadanțu, braț la braț în sferturile de finală de la Stuttgart și Budapesta!
Articolul următorO gimnastă talentată în fața panoului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here