Avem primul El Clasico din 2013. Se joacă peste doar câteva zile

0
1016

Trei reprize și puțin a reușit Malaga să îi țină piept Barcelonei într-o dublă eliminatorie emoționantă și de cel mai înalt nivel, însă echipa catalană a atins apogeul jocului său exact atunci când avea mai multă nevoie, cu 20 de minute înainte de finalul meciului retur.

Echipa antrenată de Pellegrini ajunsese până în minutul 75 al meciului ca egală a Barcelonei. Ca rezultat și ca joc, însă s-a văzut nevoită să plătească tribut efortului intens depus până atunci, iar golul de predat în școlile de fotbal inventat de Cesc Fabregas pentru Iniesta a venit ca o lovitură de ciocan în moalele capului. Golul patru marcat de Messi cu capul nu mai servea decât pentru palmaresul de golgeter al argentinianului.

Astfel, peste doar câteva zile, mai exact miercuri 30 ianuarie, vine peste noi primul El Clasico al anului 2013, Barcelona urmând să întâlnească Real Madrid în semifinalele Cupei Spaniei ( Copa Del Rey ).

În cealaltă semifinală, Sevilla va da piept cu Atletico Madrid, echipă care ieri a eliminat cealaltă echipă din Sevilla, Betis, după 2-0 în tur și 1-1 în retur.

Mai jos, un amplu rezumat video al meciului Malaga – Barcelona 2-4

 

sursă foto

Articolul precedentSuper gol din foarfecă în Argentina
Articolul următorIată tactica prin care Steaua și CFR Cluj pot elimina Ajax și Inter!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here