casa pariurilor

Ai auzit cu siguranță de Casa Pariurilor, casa de pariuri care sponsorizează Liga I. În afară de cele peste 700 de agenții stradale, operatorul mai are și o platformă de cazino online foarte atractivă. Jocurile pot fi accesate și de pe mobil, prin Casa Pariurilor aplicație casino.

Dacă treci printr-o perioadă proastă cu pariurile pe fotbal, poți comuta pe Jocuri, Cazinou sau Cazinou live. Ai din start câteva avantaje care garantează distracția. Câștigurile pot veni și ele, dacă ai noroc și dacă știi cum să îți organizezi jocul.

Interfață

Este o interfață dinamică, datorită cifrelor de jackpot care se actualizează permanent și datorită benzii orizontale pe care sunt afișați ultimii câștigători, precum și jocurile la care au fost obținute câștigurile. Sunt multe culori calde, care creează o senzație plăcută, de optimism.

Ecranul secțiunii cazino este împărțit în mai multe secvențe orizontale începând cu cea rezervată ofertelor promoționale și continuând cu Top jocuri, jocuri noi, jackpoturi, super eroi, sloturi sport, ruletă, blackjack și toate sloturile.

Ofertă de bun venit

În această perioadă, dacă îți deschizi cont optând pentru oferta de bun venit rezervată cazinoului, ai până la 1.500 de lei fonduri suplimentare. Poți ajunge la această sumă în trei pași, pentru că îți sunt dublate primele trei depuneri. Așadar, trebui să depui câte 500 de lei pentru a beneficia de recompensa maximă.

Este bine să citești cu atenție secțiunea de termeni și condiții, pentru a vedea cum transformi fondurile suplimentare în cash și care este ponderea diverselor jocuri la îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Ofertă de jocuri

Așa cum ți-ai putut da seama din prezentarea de mai sus a secțiunilor, în cazinoul Casa Pariurilor găsești sloturi cu tematici diferite, accentul fiind pus pe cele cu super eroi și pe cele inspirate din sport. Din ofertă fac parte popularele „Rocky” și „Gladiator”. În același timp, te poți distra la jocuri cu elemente din curse de mașini, curse de cai sau bowling.

Jackpoturile ajung la sume foarte mari. În momentul în care scriem aceste rânduri, cel mai mare jackpot, de 4,38 milioane de lei, este oferit de Justice League. În urmă cu numai 30 de minute, valoarea jackpot-ului era de 3,9 milioane de lei, așadar ritmul de creștere este foarte bun.

Tot pe Casa Pariurilor se poate juca la loterii internaționale din 25 de țări, printre care popularele Grecia Kino 20/80, Polonia Multi 20/80 și Italia 10eLOTTO 20/90. Sunt oferite și pariuri pe loteriile virtuale Lucky Six, Lucky x și Next 6, ca și pe sporturi virtuale: Fotbal Plus, fotbal, curse de câini, curse de cai, curse de mașini, curse moto.

Dealeri reali

În secțiunea de cazino live, trăirile sunt asemănătoare cu cele dintr-un cazino terestru, pentru că jocurile sunt făcute de dealeri reali, bărbați și femei. Sunt opt mese: Triumph Roulette, Quantum Auto Roulette, Age of Gods Jackpot Roulette, Soho All Bets Blackjack, Soho Baccarat, Soho Blackjack, Triumph French Roulette, VIP Baccarat.

Oferte pentru clienții existenți

Periodic, există oferte promoționale și pentru clienții deja existenți, de aceea îți recomandăm să urmărești secțiunea în cauză, pentru a profita de ele. Rețin atenția turneele permanente dedicate celor care joacă la cazino, cu „sute de premii pentru campionii de cursă lungă”.

Mai sunt și alte avantaje, dar nu le dezvăluim pe toate. #Casăfiesurprize!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here