#AusOpen: Finală pentru Sania Mirza şi Horia Tecău!

1
452

melbourne_court

Perechea Sania Mirza (India)/Horia Tecău a reuşit calificarea în finala turneului de dublu mixt de la Australian Open, după ce au revenit de la 0-1 la seturi în faţa perechii Jarmila Gajdosova/Matthew Ebden (Australia). Australienii au început în forţă meciul, reuşind să facă de două ori break pe serviciul lui Tecău şi au câştigat primul set cu 6-2. “Ai noştri” şi-au revenit în al doilea set, iar cheia meciului a fost la 4-2 pentru Mirza/Tecău, moment în care Gajdosova/Ebden au avut ocazia să reintre în set, dar au ratat şansele de break, scorul setului secund fiind de 6-3. În super tie-break, Mirza&Tecău au jucat excelent şi au câştigat categoric cu 10-2!

În finală, ei vor întâlni perechea Kristina Mladenovic (Franţa)/Daniel Nestor (Canada). Se anunţă a fi un meci dificil, aceştia având un 2013 de excepţie, câştigând la Wimbledon şi fiind finalişti la Roland Garros şi semifinalişti la US Open. Acum, la Australian Open, cei doi nu au pierdut vreun set. Partida va avea loc duminică dimineaţă, de la ora 7.

Aceasta este a 5-a finală de Grand Slam pentru Horia Tecău, după cele trei pierdute la Wimbledon alături de Robert Lindstedt şi cea câştigată acum doi ani, la dublu mixt, chiar aici la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. Indianca Sania Mirza are şi ea experienţă la acest nivel, având o finală la dublu feminin la Roland Garros, şi două titluri obţinute la mixt, alături de Mahesh Bhupati, la Australian Open şi Roland Garros.

Articolul precedentMandela National Stadium, Kampala, Uganda
Articolul următorMaradona despre Pele: “A fost mereu in spatele meu”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here