Au rămas doar 8! Cine crezi că o să câștige Euro 2016?

0
2042

În cursa pentru coroana Europei au mai rămas doar 8 echipe. Cine crezi că o să câștige Euro 2016?

uefa6

Portugalia și Polonia se bat pentru primul loc în semifinalele turneului. Atât Portugalia cât și Polonia au câștigat chinuit meciurile din optimi. Croația-Portugalia a fost cel mai ”urât” meci de la acest turneu final. Cele 2 echipe nu au reușit să trimită vreun șut pe poartă în primele 90 de minute. De cealaltă parte Polonia a câștigat în fața Elveției după loviturile de departajare acolo unde Granit Xhaka a ratat penalty-ul decisiv.

Meciul 2 din sferturile Euro 2016 se joacă între Țara Galilor și Belgia. Echipa lui Gareth Bale a câștigat la limită, 1-0 în fața Irlandei de Nord în timp ce Belgia a bătut Ungaria cu un nemilos 4-0.

Meciul vedetă al sferturilor de finală are loc între Germania și Italia. Italienii au produs surpriza învingând Spania scor 2-0 în timp ce ”panzerele germane” au câștigat cu 3-0 meciul contra Slovaciei.

Poate cel mai dezechilibrat meci din sferturi se joacă între Franța și Islanda. Dezechilibrat din punct de vedere valoric însă trebuie să se țină cont de faptul că Islanda a învins în optimi Anglia scor 2-1 și a reușit calificarea dintr-o grupă cu Portugalia, Ungaria și Austria fiind la prima participare la un turneu final.

Spune-ne ce echipă crezi că o să câștige turneul final din Franța.

 

 


Articolul precedentDimitri Payet, din vânzător în magician!
Articolul următorReacția lui Riise după ce a băut pentru prima dată bere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here