Au împreună 120 de ani și nu se opresc din marcat: Giggs, Rivaldo și Ceni!

0
832

La vârsta lor, cei mai mulți fotbaliști încep deja să le povestească copiilor despre anii lor de glorie, însă fotbaliștii despre care vorbim azi nu vor nici în ruptul capului să pună verbele la trecut. Ryan Giggs, Rivaldo și Rogerio Ceni, iată trei veterani ai fotbalului mondial pentru care timpul nu mai primește critica de ”nemilos”.

Cei trei eroi ai fotbalului nu numai că joacă încă, însă o fac într-un mod la care mulți tineri de 20 de ani încă visează. Haideți să-i luăm pe rând.

Simbolul lui Manchester United, Ryan Giggs, la aproape 40 de ani, a marcat în fiecare sezon de profesionist din carieră. Povestea celor 23 de sezoane în care a marcat început în 1990 cu un gol chiar în poarta rivalei din oraș, City,  și s-a încheiat ieri, prin golul împotriva celor de la Everton.

Un alt jucător pentru care anii nu reprezintă un adversar în carieră este brazilianul Rivaldo. Fostul star al Barcelonei, ajuns la vârsta de 40 ani, a înscris la debutul sau pentru Sao Caetano, în campionatul de fotbal al statului Sao Paolo, numit si Paulista.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gcoEdNdBJDg

Tot din Paulista vine și cea de-a treia legendă a zilei, celebrul portar-golgheter Rogerio Ceni. Acesta a reușit un nou gol din lovitură liberă, pe care și-l adaugă pe lista celor peste 100 de reușite din cariera sa de 21 de ani. 

 

foto

 

 

Articolul precedentCiclism: „Tour of Oman“ deschide un calendar competitional atractiv
Articolul următorDin Argentina pana in Emirate: weekend plin de goluri superbe
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here