ATP Gstaad: Hănescu a mai dat de unul ”bolnav”, Bautista, și va juca în sferturi cu Daniel Brands

0
1116

După norocul pe care l-a avut la Roland Garros, acolo unde s-a calificat în turul III după două meciuri în care a profitat de abandonul adversarilor săi (Bernard Tomic și Dmitry Tursunov), Victor Hănescu profită din nou de un abandon, la turneul de 467,800 de euro de la Gstaad, și se califică în sferturile de finală.

Update!

Surpriză imensă la Gstaad (Elveția). Roger Federer a fost învins la el acasă de  Daniel Brands (Germania, 55 ATP), 3-6, 4-6 și ”evită” o întâlnire cu Victor Hănescu!

Victor a juca până acum de două ori cu Brands, ambele dueluri în 2010: în celebrul episod ”flegma” de la Wimbledon, când s-a retras la 7-6, 7-6, 6-7, 3-6, 0-3, și la New Heaven, când s-a impus în două seturi, 6-3, 6-4!

Hanescu Brands Gstaad

”Victima” românului a fost spaniolul Roberto Bautista Agut, locul 48 ATP și favorit 8 în Elveția. După 7-5, 3-2 pentru român, ibericul a abandonat și i-a oferit românului prilejul unei revanșe cu Roger Federer. Dacă elevețianul va trece de Daniel Brands (Germania, 55 ATP) se va întâlni cu Hănescu pentru a 7-a oară în carieră. În toate întâlnirile de până acum s-a impus Federer, ultima dată în acest an, în turul inaugural de la Wimbledon.

Hanescu Federer Gstaad

Pentru calificarea între cei mai buni opt din Elveția, Victor va primi 45 de puncte ATP și 12,040 de euro.

Articolul precedentAdevărul despre Wrestling
Articolul următorBjarne Riis întrerupe colaborarea cu Tinkoff Bank
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here