Arturo Vidal, arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Fotbalistul a distrus un Ferrari nou-nouț

0
1735

arturo vidal arestatArturo Vidal a fost arestat aseară după ce a fost protagonistul unui accident rutier în timp ce se întorcea în cantonamentul echipei naționale la volanul unui Ferrari. Fotbalistul achiziționase bolidul cu doar o zi înainte și a vrut să sărbătorească asta în compania unor prieteni, relatează presa din Chile.

Imediat după accident, fotbalistul chilian a fost transportat la spital pentru a verifica dacă suferă leziuni interne și la puțin timp a postat un tweet în care își asigura fanii că este bine. Mai mult, a avut timp chiar și pentru un scurt clip video ( vezi  mai jos ) în care dă asigurări că accidentul nu a avut loc din cauza lui.  Surpriza a apărut însă în momentul în care poliția chiliană a emis un comunicat în care se spune așa ”Conducătorul autoturismului roșu a fost arestat pentru că era sub influența băuturilor alcolice, urmând ca miercuri să fie judecat la tribunalul din San Bernardo”.

Arturo Vidal nu este însă la prima ispravă de acest gen, în 2011 fiind suspendat 10 meciuri de către federația de fotbal din Chile, alături de Valdivia, Beausejour, Jara și Carmona, din aceleași motive bahice.

Articolul precedentCalificări Campionatul Mondial 2018 – CONCACAF: Răsturnări spectaculoase şi goluri multe. Kluivert califică Curaçao. Echipa antrenorului “Rasta” a pierdut la limită
Articolul următorGolden State Warriors, noua campioană din NBA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here