Are doar sapte ani, nu are maini, nici picioare, dar joaca fotbal

0
1305

Are doar șapte ani și este deja o fanatică a fotbalului. Își petrece întreaga zi jucându-se cu balonul rotund. Fotbalul este hobby-ul preferat al lui Ellie, o micuță in vârstă de doar șapte ani, căruia i-au fost amputate toate cele patru membre și a cărei istorie a fost publicată recent de ziarul The Sun.

Urmare a faptului că a suferit de meningită și după ce au apărut complicații cu o septicemie, in 2005, Ellie a fost supusă unei serii de operații care au lăsat-o fără mâini și picioare, însă doar așa scăpa cu viață. Micuța a continuat să crească mulțumită familiei: ” Este cel mai curajos copil  dintre toți. Face lucruri pe care nu ni le-am imaginat vreodată că va fi capabilă de a le mai face.” spune mama sa.

După cum povestește ziarul englez, Ellie nu putea să fugă cu proteze ortopedice normale pentru că îi cauzau răni, motiv pentru care utilizează două proteze identice cu cele folosite de către atletul sud-african, Oscar Pistorius.

Lisa, mama sa, 37 ani, spune: ”Ellie nu are probleme pe gazon. Echipa sa favorită este Arsenal și vede toate meciurile lor alături de tatăl său. E minunată pe terenul de fotbal. Iubește fotbalul iar driblingurile sale sunt extraordinare.”

Articolul precedentOțelul se bate cu Steaua pentru cea mai slabă echipă românească în Liga Campionilor din ultimul deceniu!
Articolul următorTransferul anului: Messi trece de la PES la FIFA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here