Arbitru arestat în Serbia după ce a acordat un penalty la un henț inexistent

0
996

Arbitrul Srdjan Obradovic a fost arestat în urma partidei de primă ligă din Serbia dintre Spartak Subotica și Radnicki Nis din ultima etapă după ce cavalerul fluierului a acordat un penalty la un henț inexsitent. În apărarea sa, Obradovic a mărturisit că balonul a lovit mână unuia din fundașii adverși însă nici vorbă de așa ceva.

https://www.youtube.com/watch?v=IL7pjRaa3Ow

Partida a fost una foarte importantă. Cele două formații se aflau la egalitate înaintea acestui meci, pe locurile 3, respectiv 4, fiecare cu 34 de puncte, câștigătoarea urmând să joace în Europa League în sezonul următor. Gazdele s-au impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de la punctul cu var. Imediat după terminarea partidei, Obradovic a fost dus la secția de poliție și reținut pentru 48 de ore urmând să fie predat unui procuror.

Sârbul nu este la prima abatere, având la activ mai multe acuzații și din alte partide. În martie 2018, același Srdjan Obradovic a arbitrat derby-ul campionatului dintre Steaua Roșie și Partizan, luând și atunci câteva decizii ciudate.

Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Liverpool de pe 26 mai de la Kiev va fi arbitrată de un alt sârb, Milorad Mazic.

Articolul precedentMarius Şumudică îşi reziliază contractul cu Kayserispor
Articolul următorFinala Europa League: Marseille vs Atletico Madrid
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here