Una da, alta ba: APOEL 4-0 Viitorul, Plzen 1-4 FCSB

0
1664

Viitorul a pierdut într-o manieră categorică meciul retur cu APOEL din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu scorul de 4-1 după ce în tur, echipa lui Hagi a câștigat cu 1-0. În celălalt meci al serii care ne-a interesat în mod direct, FCSB s-a calificat în Play-Off-ul Ligii Campionilor en-fanfare reușind să marcheze de 4 ori la Plzen în compania vice-campioanei Cehiei, după ce în tur a fost 2-2.

FC Viitorul 0-4 APEOL Nicosia

Viitorul a început foarte bine meciul de la Nicosia, cu ocazii importante de a marca însă Florinel Coman și Bogdan Țâru nu au reușit să schimbe tabela. Până la pauză nu s-a întâmplat nimic care să anunțe vreun gol în poarta lui Râmniceanu în la 10 minute după reluare, Carlao a trimis cu capul din 6 metri, reușind deschiderea scorului, egalând situația la general, 1-1. Viitorul s-a apărat bine și a împins meciul în prelungiri. Ciprioții au început în forță și au marcat două doluri în doar două minute. La scorul de 3-0, Eric a rata o ocazie mare. Gazdele au presat și au reușit să înscrie încă o dată prin Efrem. S-a terminat 4-1 la general și Viitorul va juca în Play-Off-ul Europa League.

Viktoria Plzen 1-4 FCSB

Echipa antrenată de Nicolae Dică a jucat cel mai bun fotbal de până acum din acest sezon reușind să marcheze de 4 ori la Plzen. Bălașa a deschis scorul în minutul 27 cu o execuție de senzație dintr-o lovitură liberă, stabilind și scorul la pauză. În repriza a doua, Krmencik a readus speranțele în tabăra gazdelor reușind să restabilească egalitatea, 1-1 în minutul 64. În acel moment, vice-campioana Cehiei era calificată. Bucuria cehilor a durat doar 7 minute pentru că Filipe Teixeira a readus echipa lui Dică în avantaj, 2-1. Cinci minute mai târziu, Florin Tănase și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, ridicând scorul la 3-1. Alibec a fructificat o lovitură de la 11 metri stabilind scorul final, 4-1 și 6-3 la general.

Articolul precedentPonturi pariuri Europa League. Ce pariem pe echipele noastre?
Articolul următorCe au scris cehii după Viktoria Plzen 1-4 FCSB: “Visul Ligii Campionilor a fost suplberat la Plzen”
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here