Antrenorii români la raport! Reghe și Piți, mediocri în Arabia. Andone, lider în Cipru!

0
1671

reghepitiDeși nu sunt de foarte mult timp în Arabia Saudită, românii Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă încep să bage tot mai mult în criză echipele pe care le antrenează. Astfel, după ce a ratat lamentabil titlul de campion al Asiei, reușind performanța negativă de a nu marca niciun gol unei echipe de cricket din Australia, Reghe începe să piardă și contactul cu titlul de campion al Arabiei. Bătut de Al Nasr în runda precedentă, acesta n-a reușit să bată nici pe Hajer, vineri, și astfel rămâne destul de departe de tron. Cât despre Victor Pițurcă, MASACRU, vorba lui Borcea. Așa arată acum Al Ittihad: o echipă masacrată de tactica minții luminoase a fostului gropar, pardon, selecționer al României.

Să-i luăm pe rând, atât pe cei doi, cât și pe ceilalți!

Laurențiu Reghecampf (Arabia Saudită) Hajer – AL HILAL 1-1

Nu cu multe etape în urmă, mai exact cu trei, Hajer era pusă la zid, chiar umilită, de una dintre cele mai slabe echipe ale Arabiei Saudite, Al Shoalah-ul lui Eusebiu Tudor. Ei bine, în această rundă, iată că Hajer s-a ținut tare și a fost la mai puțin de o repriză de un succes important. În urma acestui egal, Reghe și Al Hilal ajung la 10 puncte în spatele liderului și, dacă nu bat în restanța cu Al Faysaly, viitorul sună urât.

Victor Pițurcă (Arabia Saudită) Al Ahli – Al Ittihad 1-1

Dacă pentru Reghe mai sună cât de cât, pentru Victor Pițurcă aproape că nu mai există viitor în fotbalul arab. Din nou, fostul selecționer nu a reușit să-și motiveze băieții suficient, iar aceștia au remizat în deplasarea de la Al Ahli, în urma unui meci în care gazdelor le-a fost anulat un gol valabil. Al Ittihad e și mai jos decât Al Hilal, și va încheia anul la 11 puncte de locul 1.

Eusebiu Tudor (Arabia Saudită) Al Faysaly – AL SHOALAH 0-0

După remizele cu gust de eșec ale celor doi ”granzi” de mai sus, iată și o remiză cu gust de victorie obținută de mult mai insignifiantul Eusebiu Tudor. Acesta se află încă în coada clasamentului, însă e un punct de care se pot lega altele în viitor.

Ladislau Boloni (Qatar) Lekhwiya – AL KHOR 4-2

Rămas singur în Qatar după demiterea lui Dan Petrescu, nea Loți o duce din ce în ce mai rău. Echipa este mai aproape de retrogradare decât de pozițiile superioare, iar Boloni este mai aproape de avion decât de terenul de antrenament.

Ioan Andone (Cipru) Ayia Napa – APOLLON 2-5

După ce în runda precedentă a revenit de la 1-2 și a învins pe Ermis, în această rundă Ioan Andone s-a impus mult mai clar, 5-2 cu lanterna Ayia Napa. Interesant este că învinsa lor din runda precedentă, Ermis, sunt cei care, prin succesul de azi, 2-1 cu APOEL, trimit achipa lui Andone pe primul loc, cu același număr de puncte ca și fosta echipă din Liga Campionilor.

Răzvan Lucescu (Grecia) Asteras T. – XANTHI 2-1

Seria neașteptată de 4 succese la rând a fostului antrenor de la Petrolul a fost stopată, culmea ironiei, de echipa unui român. Cu Dorin Goian integralist, Asteras a învins pe Xanthi și a stopat, momentan, ascensiunea trupei lui Lucescu și Kapetanos.

Articolul precedentCel mai vârstnic jucător de fotbal din lume şi-a prelungit contractul cu un an
Articolul următorBarometrul stranierilor! Pantilimon, din nou cel mai bun în Premier League!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here