Antoine Griezmann a condus naționala ”cocoșilor galici” spre o victorie muncită dar meritată în fața ”nebunilor frumoși” ai Irlandei. Jucătorul care tocmai și-a prelungit contractul cu Atletico Madrid a reușit cea mai rapidă dublă din ultimii 8 ani, la un Campionat European. Acesta a reușit dubla în numai 225 de secunde astfel devenind unul dintre golgheterii competiției cu un număr total de 3 goluri.

O perioadă lungă de timp în presa mondială s-a discutat despre interesul Barcelonei pentru vedeta celor de la Atletico însă Francezul a preferat să rămână pe Vicente Calderon acolo unde are locul de titular asigurat dar este bine cunoscută și relația excelentă dintre Griezmann și Simeone, acesta din urmă anunțând că mai râmâne un sezon la formația pentru care o antrenează din 2011.

Griezmann se află la al doilea turneu final alături de ”Les bleus” după ce a evoluat în toate cele 5 meciuri jucate de Franța la Word Cup 2014.

Griezmann este născut la Macon în Franța dar se află din 2005 în Spania acolo unde și-a făcut junoriatul, la Real Sociedad. Formație pentru care a și debutat ca profesionist în anul 2009 îmbrăcând tricoul formației din San Sebastian timp de 5 sezoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here