Anthony Joshua îl face K.O. pe Vladimir Klitschko în runda a 11-a și își unifică centurile IBF, WBA și IBO

0
3668

Joshua Anthony l-a învins prin knock-out pe Wladimir Klitschko într-un meci disputat pe Stadionul Wembley din Londra în fața a peste 90.000 de spectatori și și-a unificat centurile IBF, WBO și IBO. 

Anthony Joshua
Foto: guardian.co.uk

Joshua nu a fost nevoit să lupte niciodată mai mult de 7 runde până la meciul cu Klitschko, reușind șă-și facă knock-out toți adversarii înainte de runda a 8-a. Asta s-a întâmplat și în această seară doar că britanicul în vârstă de  27 de ani a avut nevoie de 11 runde de această dată. Este pentru prima dată când ambii boxeri au făcut cunoștiință cu podeaua.

Joshua a câștigat toate cele 19 meciuri ale sale prin K.O. Pentru Klitschko este cea de-a 5-a înfrângere din carieră. Ucraineanul a câștigat 54 de meciuri prin K.O. din totalul de 69.

Întrebat după meci dacă se gâdnește la un meci al revanșei, Klitschko nu a știu ce să răspundă și că pentru moment se gândește ce s-a întâmplat în această seară. Cel mai probabil boxerul de 41 de ani va cere un re-match care ar putea fi și ultimul din carieră.

Articolul precedentMeci maraton pentru Ana Bogdan la Prague Open 2017 – s-au servit 21 de mingi pentru un punct!
Articolul următorOvidiu Hoban a câștigat campionatul cu Hapoel Beer Sheva pentru al doilea sezon consecutiv
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here