Angel Di Maria, foarte aproape de a semna cu PSG!

0
1288

Di Maria to PSG REAL NavasConform portughezilor de la A Bola, mijlocașul argentinian al celor de la Real Madrid, Angel di Maria, va semna în viitorul apropiat un contract cu noua campioană a Franței, Paris Saint-Germain. Se pare că informația a fost dezvăluită în presa portugheză chiar de impresarul jucătorului, Jorge Mendes.

Tranzacția ar costa clubul parizian în jur de 25 de milioane de Euro. Înainte de a accepta oferta francezilor, argentinianul a fost curtat și de echipele din Premier League, Chelsea si Manchester United, dar și de viitoarea constelație de vedete din Ligue 1, AS Monaco, însă acesta a preferat PSG.

În cazul despărțirii de di Maria, Real Madrid este dispusă să-l achiziționeze pe internaționalul spaniol Jesús Navas, de la FC Sevilla, om de bază în naționala Spaniei.

Argentinianul a venit la Real de la Benfica, în 2010, pentru circa 25 de milioane de Euro plus bonusuri. Pentru echipa din capitala Spaniei a evoluat de 89 de ori, marcând 18 goluri. Tot la Real, acesta a câștigat trei trofee: Campionatul Spaniei (2011-2012), Cupa Spaniei (2011) și SuperCupa Spaniei (2013).

Articolul precedentLecții de ”Luis Suarez” !
Articolul următorFOTO: Stelistii sarbatoresc titlul 24 pe National Arena
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here