Andreea Mitu, calificare printr-un eșec în semifinalele BRD Bucharest Open din Suedia!

0
1242

În sfârșit, după lupte seculare în care au avut de îndurat suferință, sărăcie, boală și mult stres, românii au învins. Începând de azi, 17 Iulie 2015, Bucureștiul a fost preluat de Suedia. Da, frați români, acea Suedie care se află în topul celor mai fericite țări din lume, fiind pe locul 5, după Danemarca, Norvegia, Elveția și Olanda.

Dacă vă întrebați ”Cine a realizat această inteligentă mutare geografică?”, aflați că la originea ei nu a stat Uniunea Europeană și nici vreun lider politic din țară, ci niște băieți evlavioși de la @TennisTV, contul oficial de twitter dedicat meciurilor de tenis din circuitele ATP și WTA. ”Alipirea” a fost realizată azi, în jurul orei 17:30, imediat după meciul unic din istoria tenisului dintre Andreea Mitu și Monica Niculescu.

BRD Bucharest Open

După cum bine se poate observa din imagine, Bucureștiul a devenit acum un simplu oraș al Suediei. Asta este o veste bună. Cine știe, poate mai scăpăm și noi de câini comunitari, mafioți, politicieni corupți și alte mizerii specifice. Tot din imaginea de mai sus, reiese o PREMIERĂ MONDIALĂ! Deși a pierdut în trei seturi, Andreea Mitu se califică în semifinale. Nu vă lăsați păcăliți de bucuria jenantă a Monicăi Niculescu. Ea nu știe cum stă treaba mai nou în circuitul WTA.

București, tărâm unguresc! București OUT, Budapesta IN!

Tot azi, dar ceva mai spre seară, UDMR-ul a învins. Deși partidul lui Kelemen Hunor voia doar Ținutul Secuiesc, iată că o mână răuvoitoare din Imperiul Roman, pe numele său de luptă Sara Errani, vine și ne fură capitala. Iată, mai jos, dovada clară a ”deposedării”:

Sara Errani

P.S. Acest articol este un pamflet bazat pe erori reale. Din păcate, România e tot aici, așa cum Bucureștiul nu a fost suedizat încă. Tot din păcate, dar doar pentru Andreea, ea nu s-a calificat în semifinale. Acolo a ajuns Monica, faimoasa noastră ”Slicescu”!

Articolul precedentUnde se uită Xabi Alonso?
Articolul următorLiga 1, etapa a 2-a: Steaua lui Mirel, meci greu cu liderul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here