Amical în premieră pentru Socceroos: Australia – România!

1
1496

Federația Australiană de Fotbal a anunțat astăzi că Naționala Socceroos va juca un amical împotriva selecționatei similare a României, pe 7 Februarie, la Marbella (Spania).

Pentru ”canguri” acesta va fi primul meci al anului și ultimul înainte de partida cu Oman, de pe 26 martie, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Holger Osieck, selecționerul Australiei, s-a declarat încântat de duelul cu românii: ”Este o oportunitate excelentă pentru a verifica potențialul unora dintre jucătorii noștri împotriva unei echipe extrem de solide, cum este România”

În ceea ce privește Naționala tricoloră, meciul cu Australia va reprezenta al doilea test al anului, primul urmând a avea loc pe 2 februarie la Malaga, împotriva Poloniei. După dubla cu Polonia și Australia, trupa lui Pițurcă va relua preliminariile CM 2014 cu o dublă cu  Ungaria (la Budapesta, 22 martie) și Olanda (Amsterdam, 26 martie).

Naționala Australiei, finalistă la ultima ediție din Cupa Asiei pe Națiuni, este una extrem de puternică, cu jucători cunoscuți la nivel mondial, precum Tim Cahill, Mark Schwarzer, Robbie Kruse, Brett Holman, Archie Thompson, Lucas Neil sau Mitch Langerak. De asemenea, în vederile lui Osieck sunt și jucători cu trecut în fotbalul românesc: Jon Mckain și Michael Thwaite.

Australia (locul 36 mondial)România (locul 33) reprezintă primul duel la nivel de seniori dintre cele două țări din întreaga lor istorie.

În Australia, partida va fi transmisă în exclusivitate de canalul FOX SPORTS, miercuri, 7  februarie, ora 6:00 am, ora Australieirespectiv 6 februarie, ora 21:00, ora României!

surse:  abc.net

Articolul precedentPrima finală pentru Tecău și Mirnyi
Articolul următorO nouă bijuterie în A-League: Iain Ramsay, voleu în vinclu!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here