Amendați pentru că au jucat fără căpitan în teren o repriză întreagă

0
1538
Arsenal a fost amendată după ce în meciul disputat duminica trecută pe teren propriu cu Manchester City, echipa nu avea în teren un căpitan de echipă pe toată perioada reprizei secunde. În lipsa căpitanului obișnuit al echipei, Per Mertesacker, accidentat, bandelora de căpitan a fost purtată de Laurent Koscielny. Fundașul francez s-a accidentat însă în prima repriză și a fost schimbat pentru repriza a doua. Fotbaliștii lui Wenger au ieșit de la cabine fără ca vreun jucător să poarte banderola de căpitan și au jucat așa până la finalul partidei.
Arsene Wenger
Sursa foto: independent.co.uk
La conferința de presă de după meci, managerul lui Arsenal, Arsene Wenger a fost întrebat cine este următorul căpitan desemnat după Mertesacker și Koscielny.
“Nu m-a întrebat nimeni cine e căpitan. Am 24 de ore să mă gândesc la asta.”
Arsene Wenger
Potrivit regulamentului Premier League, căpitanul fiecărei echipe trebuie să poarte o banderolă pe braț. Orice club care nu respectă această regulă, este amendat cu 300 GBP (lire sterline). Amenda se dublează la a doua abatere (600 GBP). La a treia abatere se dublează amenda precedentă, adica 1200 GBP.
Arsenal și Manchester City au terminat la egalitate, scor 2-2.
Articolul precedentBoca Juniors a împlinit 112 ani
Articolul următorArsenal a luat-o pe urmele CSA Steaua: a obligat o echipă de futsal să-și schimbe numele
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Bill Shankly

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here