Alfredo di Stefano se însoară!

0
1456

di stefanoDoamnelor si domnilor, La Saeta Rubia, așa cum este cunoscut cel considerat a fi cel mai mare fotbalist din istoria clubului Real Madrid, Alfredo di Stefano se însoară. Are 86 de ani, se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile, însă dragostea pentru Gina Gonzalez, 36 de ani, este mult prea puternică pentru a lăsa amănuntele astea să stea in calea fericirii sale.

Lăsând gluma la o parte, Di Stefano chiar se însoară. A rămas văduv în 2005, an în care a murit sotia sa, Sara Freites Varela, cea cu care a avut șase copii. Pe Gina a cunoscut-o doi ani mai târziu, în 2007, moment in care a angajat-o ca secretara personală și de atunci sunt inseparabili. Ea este avocată, notar, antrenoare de fotbal cu licență FIFA și ziaristă sportivă, fiind cea care îl ajută pe Di Stefano să își scrie articolele săptămânale pentru ziarul Marca.

Informația a fost publicată în exclusivitate în ediția tipărită a ziarului El Mundo de sâmbătă 4 mai 2013.

Are probleme de sanatate

In luna aprilie a acestui an, Di Stefano a fost internat cateva zile in spitalul Santa Fe din Valencia pentru a fi supus unor probe menite să verifice starea inimii sale după ce in decembrie 2005 a fost operat in urma unui infarct miocardic.

Cel mai bun din istoria Real Madrid

510 meciuri a jucat Di Stefano in tricoul celor de la Real Madrid pentru care a marcat 418 goluri. A câștigat de opt ori titlul in Primera Division si de cinci ori Cupa Campionilor Europeni. A primit Balonul de Aur pentru cel mai bun jucător din Europa in 1957 si 1959.

Articolul precedentBurdujan, de neoprit în Ucraina !
Articolul următorPlayoff NBA 2013: Avem semifinaliste

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here