Alexandra Dulgheru, alături de Sorana Cîrstea pe tabloul principal la Toronto!

0
1085

Tabloul principal al puternicului turneu de 2,369,000 de la Toronto va avea la startul său două jucătoare din România. După Sorana Cîrstea, apărută pe tabloul datorită clasării excelente în clasamentul WTA, ieri s-a calificat pentru primul tur și Alexandra Dulgheru, o jucătoare care, din cauza accidentărilor frecvente din ultimii ani, a căzut până pe locul 254 în clasamentul mondial.

Alexandra a avut un parcurs excelent în calificări, acolo unde a învins jucătoare mult mai bine clasate WTA: Olga Govortsova (76 WTA) și Galina Voskoboeva (81 WTA). Misiunea jucătoarei noastre în primul tur va fi una mult mai dificilă, urmând să joace cu slovaca Magdalena Rybarikova (42 WTA), jucătoare care tocmai a câștigat turneul de la Washington, acolo unde a învins-o în finală pe Andrea Petkovic, 6-4, 7-6.

Pentru calificarea pe tabloul principal de la Roger Cup, Alexandra Dulgheru va primi 2670 de dolari și 20 de puncte în clasamentul WTA.

În ceea ce o privește pe Sorana Cîrstea, aceasta va, cel puțin teoretic, o misiune mult mai ușoară în turul inaugural, urmând să joace cu Olga Savchuk (Ucraina, 179 WTA), jucătoare venită din calificări.

Dacă acum trei zile scriam că Sorana va avea o misiune imposibilă în turul II, iată că lucrurile s-au schimbat între timp, întrucât Azarenka s-a retras de pe tabloul principal. Astfel, în cazul unei victorii cu Savchuk, Sorana se va duela în turul secund cu daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 9 și numărul 10 WTA.

În duelurile directe, daneza conduce cu scorul de 3-2, ultima victorie a Soranei împotriva ei înregistrându-se în urmă cu patru ani, la Los Angeles.

Sorana Cirstea - Caroline Wozniacki

sursa foto

Articolul precedentRevista presei – 5 august
Articolul următorUn nou început pentru PORTSMOUTH FC. De la glorie în Cupa Angliei la liga a 4-a, în cinci ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here