Alexandra Cadanțu și Victor Hănescu ratează finalele de la Baku și Gstaad!

0
954

cadantuPentru a doua oară în ultimele două săptămâni, Alexandra Cadanțu este învinsă într-o semifinală WTA. După înfrângerea cu Simona Halep la Budapesta, Cadanțu a pierdut și azi la Baku, împotriva Elinei Svitolina (Ucraina, 71 WTA), în două seturi, 1-6, 4-6.

În o oră și 20 de minute, Svitolina s-a dovedit mult mai concentrată și mai agresivă în joc, în timp ce Alexandra a făcut mult prea multe greșeli neforțate.  După un prima set fără istoric, al doilea a fost mai echilibrat, Cadanțu reușind la un moment dat break-ul. Pe final însă, ucraineana a revenit și s-a impus destul de clar.

Calificarea în semifinalele de la Baku îi va aduce jucătoarei noastre 130 de puncte WTA și un cec de circa 10,700 de dolari.

Al doilea român care a jucat azi într-o semifinală, Victor Hănescu, a fost și el învins în două seturi, la Gstaad (Elveția), de rusul Mikhail Youzhny, scor 3-6, 3-6.

Pentru calificarea în semifinalele turneului de 467,800 de euro, Hănescu va primi 90 de puncte ATP și 21,130 de euro.

Semifinalele românilor se încheie după miezul nopții,  la Stanford (SUA), cu Sorana Cîrstea încercând s-o bată pe Dominika Cibulkova. 

Articolul precedentÎncepe Turul Poloniei
Articolul următorTony Gallopin a câștigat Clasica San Sebastian
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here