Alessandro Del Piero nu pleacă la Flamengo!

0
1851

Președintele consiliului de administrație al celor de la FC SydneyTony Pignata, a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, că starul italian nu va pleca de la trupa din A-League. Acesta a ținut să precizeze aceste lucruri din cauza zvonurilor din presa italiană, care îl dădeau pe Del Piero ca și transferat la gruparea braziliană Flamengo, după ce fratele și impresarul jucătorului, Stefano Del Piero, s-ar fi deplasat la Rio. Conform presei din Italia, antrenorul brazilienilor, Zico, a vorbit direct cu jucător și i-ar fi oferit un contract pe doi ani.

În aceste condiții, Pignata a ieșit într-o conferință de presă și a afirmat că Stefano l-a sunat special pentru a infirma zvonurile din presa italiană. ”Stefano ne-a anunțat ieri că nu a fost la Rio și că Del Piero va negocia numai cu FC Sydney. Acesta ne-a spus că transferul la Flamengo reprezintă pure speculații, iar în următoarele zile va sosi la Sydney pentru definitivarea noului contract al jucătorului în A-League.”

Întrebat de ce Del Piero nu a semnat încă prelungirea, Pignata a precizat că este o chestiune de detalii și că în maxim o săptămână, starul italian va semna pe încă doi ani.

 foto
Articolul precedentDin Argentina pana in Emirate: weekend plin de goluri superbe
Articolul următorRetroLiga1! Concordia, echipa mijloacelor arhaice!
„Un bădăran, un necioplit, un neinformat, pe scurt: un NEANDERTHALIAN INTELECTUAL” George Copos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here